Codrut, reactie fara precedent! "Daca il auzeam eu ieri, tu erai la spital la el azi" Alexandra si Amira, la un pas de a se lua la bataie! Aflati ce se va intampla, vineri, 20 august, la Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2021, 19:48
video Foto(4)

Alexandra cedeaza nervos si sare sa o puna la punct pe Amira! Aflati ce se va intampla intre cele doua concurente, vineri, la Puterea dragostei!

O noua zi plina de tensiuni, certuri aprige si chiar conflicte violente in casa Puterea dragostei! Vineri, 20 august 2021, se anunta o noua editie a emisiunii Puterea dragostei marcata de multe dispute intre concurentii care par din ce in ce mai duri si dornici de a capata puterea in casa iubirii inainte de marea finala.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Productia "Puterea dragostei" face parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Telespectatorii care isi doresc sa nu piarda nicio editie a emisiunii, pot viziona si online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei lucrurile s-au precipitat din nou in casa iubirii, unde unii dintre concurenti au continuat sa se certe si sa isi expuna geloziile si nemultumirile.

Codrut, reactie fara precedent! "Daca il auzeam eu ieri, tu erai la spital la el azi"

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, situatiile tensionate vor continua sa se acutizeze. Seria certurilor va fi deschisa de aceasta data de un schimb de replici acide intre Amira, Norocel si Radu. Baietii par destul de indignati de faptul ca tanara s-a apropiat atat de brusc de Ronaldo, cu care a si format un cuplu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Codrut o ia in colimator pe Amira, careia ii spune ca daca l-ar fi auzit vorbind pe Ronaldo despre el, l-ar fi bagat in spital, spre uluirea tinerei care pare inspaimanatata de reactia amenintatoare a dusmanului ei.

"Daca il auzeam eu ieri, tu erai la spital la el azi", spune Codrut.

Tot in editia de vineri, Alexandra rabufneste si isi pierde din nou rabdarea, dupa ce aude afirmatiile rautacioase ale Amirei la adresa ei. In cele din urma cele doua concurente ajung la un pas de a se lua la bataie. Moment in care vor interveni Codrut si si Aurora pentru a aplana o posibila altercatie.


Aflati ce se va intampla in casa Puterea dragostei, vineri, 20 august, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.