CINE este si cati ani are Sinem Unsal, frumoasa actrita care da viata protagonistei serialului "Doctorul minune"!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 20 aug 2021, 18:10
sinem unsal din doctorul minune Foto(8)
Sinem Unsal, in distributia serialului Doctorul minune
Sursa: Instagram

Sinem Unsal este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Desi are doar 28 de ani si o experienta de doar sase ani pe micile ecrane, actrita Sinem Unsal a reusit sa cucereasca publicul din tara sa natala si din multe alte colturi ale lumii, datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale rapitoare. Publicul din Romania a cunoscut-o pe talentata actrita in serialul "Steaua sufletului", difuzat la Kanal D, in anul 2017.

CINE este si cati ani are Sinem Unsal, protagonista serialului "Doctorul minune"

Sinem Unsal s-a nascut in anul 1993 in orasul Izmir, intr-o familie de intelectuali. Inca din copilarie, micuta Sinem a fost indrumata de parintii sai sa urmeze peste ani domeniul actoriei deoarece aceasta avea un talent nativ incredibil si o jovialitate aparte. Insa la varsta majoratuui, Sinem Unsal a decis sa se inscrie la Facultatea de Lieratura comparata, in cadrul Universitatii Eskișehir Osmangazi. Insa destinul avea sa-i pregateasca frumoasei Sinem un cu totul alt drum, spre o cariera in actorie.

Citeste si: DETALII nestiute despre frumoasa actrita Sinem Unsal din distributia serialului "Doctorul Minune", care va fi difuzat in curand la Kanal D!

Inca de pe bancile facultatii, Sinem a decis sa participe la un casting al unei mari case de productii din Turcia si a fost selectata sa joace intr-un prim serial turcesc, in anul 2017, "Çoban Yıldızı" (Steaua sufletului) care i-a adus un prim pas catre celebritate.

Au urmat apoi inca trei roluri importante, in productiile: "Siyah Beyaz Aşk", in anul 2018, "Kızım", in anul 2018 si in anul 2019 aceasta a fost cooptata in distributia serialului "Doctorul minune", in care a primit primul ei rol principal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ceea ce priveste viata personala, celebra actrita a preferat mereu sa fie extrem de discreta. Insa presa din Turcia a surprins-o recent alaturi de noul ei iubit, un celebru coleg de breasla, Kıvanç Kılıç. Se pare ca cei doi indragostiti traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei ani si se indreapta catre o posibila casatorie.

In ultimii ani, actrita Sinem Unsal a devenit extrem de indragita de publicul din Turcia, care si-a dorit sa afle cat mai multe detalii despre vedeta lor preferata.

Astfel, presa turca a transmis despre aceasta ca are 1,68 metri inaltime, 54 de kilograme si este in zodia Capricorn.

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata celebrei actrite Sinem Unsal, din serialul "Doctorul minune"! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!