Bianca Comanici, acuzatii socante la adresa lui Nelson Mondialu: "Mi-a propus sa ma duc in strainatate sa ma prostituez"

Autor: Alice Popescu
Ce i-a porpus Nelson Mondialu Biancai Comanici
Sursa: Captură YouTube

Bianca Comanici, fosta castigatoare a primelor doua sezoane Puterea dragostei lanseaza acuzatii dure la adresa fostului ei iubit, Livian si a tatalui sau, Nelson Mondialu.

Bianca Comanici a fost invitata lui Mihai Ghita in emisiunea online "In oglinda" despre ce s-a intamplat intre ea si Livian, fostul ei iubit de care s-a indragostit la "Puterea dragostei". Vedeta face dezvaluiri in premiera despre cele mai dureroase momente si cum a ajuns in instanta cu fostul ei iubit si despre propunerile pe care tatal lui Livian, Nelson Mondialu i le-a facut Biancai.

Bianca Comanici, dezvaluiri socante despre propunerea lui Nelson Mondialu

"Intr-un fel, de la el a plecat cand a inceput sa vorbeasca pe YouTube despre mine si mi-a propus sa ma duc in strainatate sa ma prostituez", a spus frumoasa vedeta despre tatal lui Livian, Nelson Mondialu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comanici, adevarul despre relatia dintre Andrei Dascalu si Roxana Ghita! Ce spune vedeta despre o posibila relatie cu Razboinicul: "Nu pot să neg că nu..."

Despre Livian, Bianca Comanici a dat cateva detalii nestiute pana acum de publicul care i-a urmarit la Puterea dragostei si care i-a adorat pentru ca formau un cuplu frumos: "Eu stateam intr-o camera, el in alta.

Comunicam doar trei ore. El era dependent de calculator. A stat toata noaptea la calculator si s-a drogat si in momentul ala m-a apucat de mana si m-a strans foarte tare si insista sa ii dau banii. Erau pe noptiera, a varsat tot ce era acolo, a spart."

Era foarte mincinos, stia sa manipuleze acolo si daca a manipulat-o si pe mama si l-a crezut, ea care are experienta de viata.

Nu s-a gandit o secunda la rusinea ca m-ar fi distrus. Adevarul e ca si eu am judecat anumite fete ca au facut anumite lucruri desi si eu am facut. La mine erau sterse din minte. Eu am sters din minte tot ce am gresit. Eu nu pot trai cu amintiri neplacute. Acum, de exemplu, ma gandesc ca nu mai vreau sa dezamagesc oameni de acasa. Sunt oameni care vor sa ma controleze.
Eu sunt combinata in fiecare zi. Eu stiu de ce fac asta, ei sunt constienti ca eu am nevoie de un barbat langa mine, ca am nevoie de afectiune, sa fiu iubita.