Sfârșit de săptămână cu zâmbetul pe buze sau cu sufletul la gură? VOTEAZĂ pe Instagram categoria de film preferată!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 aug 2021, 14:56

Te-ai hotărât deja cum va arăta acest sfârșit de săptămână? Vrei să ai motive să zâmbești sau îți dorești un film care să îți ridice pulsul? Intră pe Kanal D și votează!

Unele decizii sunt destul de dificil de luat, iar alegerea filmului de duminică seară este una dintre ele. Din fericire, URSUL din tine te poate ajuta să faci cea mai inspirată alegere. Comedie sau acțiune? Intră pe contul de instagram Kanal D România și exprimă-ți votul.

TU alegi filmul care va fi difuzat în această duminică la Kanal D! Cum trebuie să procedezi?

Am dat startul unei noi săptămâni de vot, astfel că ai ocazia din nou de a alege ce film va face parte din programul TV al postului Kanal D. Dacă în ultimele două săptămâni ai ales să te distrezi la final de weekend și să începi săptămâna cu zâmbetul pe buze, dar acum simți nevoia unei schimbări, atunci poți alege să votezi categoria acțiune. URSUS și Kanal D îți vor oferi un film care să te țină în suspans până la final și care să îți ofere acea doză de adrenalină pe care ți-o dorești.

Vrei să îți petreci seara de duminică amuzându-te alături de cei dragi și savurând o bere rece? Atunci trebuie să votezi categoria comedie pe contul de instagram Kanal D România. În această săptămână, tu ai din nou puterea de a alege ce vezi la TV, ceea ce înseamnă că trebuie să profiți de ocazie și să îți exprimi votul în fiecare zi. 

Procedura de vot este mai simplă decât crezi. Tot ce trebuie să faci este să intri pe contul de instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory. Acolo vei găsi cele două opțiuni: comedie sau acțiune. Este suficient să asculți URSUL din tine și să votezi categoria de film preferată. Ulterior, voturile vor fi centralizate, iar la final de săptămână va fi difuzat un film din categoria câștigătoare. URSUS și Kanal D România îți oferă din nou posibilitatea de a decide ce urmează să vezi duminică seară la TV.

Asigură-te că votezi în fiecare zi, astfel încât să ai mai multe șanse ca programul TV să corespundă preferințelor tale. Seara de duminică poate fi de comedie sau încărcată de acțiune. Tu decizi!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.