Andra Volos, noi dezvăluiri după scandalul cu Bogdan Mocanu. Ce a făcut fosta concurentă de la Puterea dragostei imediat după discuția aprinsă cu fostul iubit

Autor: Ana Dinu
Ce a facut Andra Volos după scandaul cu Bogdan Mocanu

După scandalul care a zguduit showbiz-ul, Andra Volos a făcut noi dezvăluiri. Ce a făcut vedeta imediat după discuția aprinsă cu Bogdan Mocanu?

Andra Volos are ganduri serioase după scandalul cu Bogdan Mocanu, vedeta se pregătește intens pentru momentul în care va deveni mămică. Recent, fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic și l-a scos la piscină, unde i-a făcut toate poftele.

Andra Volos, pregătită să aducă pe lume primul copil:"Azi pot să zic că sunt o mamă foarte bună"

  După scandalul monstru cu Bogdan Mocanu, șatena a plecat în vacanță la mama ei, în Italia. Deși ar fi trebuit să se distreze și să profite din plin de moment, fosta concurentă de la Puterea dragostei a decis să-și petreacă timpul îngrijindu-l pe fratele ei mai mic. 

Șatena se pregătește pentru momentul în care va fi în rolul de mămică, însă până atunci are grijă de fratele ei, și pare că se descurcă chiar bine.

Andra Volos a postat pe Instagram mai multe imagini de la pisicină și a dezvăluit că a reușit să facă față cu brio acestor momente în care a avut grijă de fratele ei, ba chiar, se descurcă de minune în postura de mamă, i-a făcut toate poftele celui mic.

"Azi pot să zic că sunt o mamă foarte bună. Un bun exemplu pentru copii.

Am venit de dimineață la piscină cu frățiorul meu, suntem la mama în vacanță și sunt cu el zilnic peste tot.

Am încercat să fiu mamă bună, să îl las să facă ceva. E ora 6 seara și nu a ieșit din piscină. Dacă îi zic să ia o pauză începe să plângă. Când eram mică și mie îmi plăcea să stau cât mai mult în piscină, așa că am decis să îl las să facă ce vrea.

Nu știu dacă e ok, dar în inima mea simt că e ok să îl las să trăiască.",  a spus Andra Volos pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra Volos și-a operat nasul! Cum arată fosta concurentă de la de la "Puterea dragostei" după procedura de rinoplastie

Andra Volos, implicată într-un scandal monstru cu Bogdan Mocanu

În urmă cu doar câteva zile, Andra Volos a fost implicată într-un scandal monstru cu fostul iubit, Bogdan Mocanu, care a amenințat-o și a jignit-o, în miez de noapte.

Acuzațiile la adresa șatenei pare că au pornit în urma unor declarații pe care aceasta le-a făcut la adresa actualei partnere a fostului concurent de la Puterea dragostei.

"Apelul de seara trecută nu este o ceartă, este consecința picăturii care a umplut paharul. Am tăcut prea mult, până am explodat. Urmăritorii au fost cei care au tras semnalul de alarmă în momentul în care au simțit ironiile direcționate spre postările mele. Soția mea nu este o fană a scandalurilor și mereu m-a sfătuit să încerc să mușamalizez tot. Nu îmi explic aceste reacții, întrucât nu recunosc omul care a devenit (n.r. Andra Voloș).

A fost o experiență din care am avut multe de învățat (n.r. despre relația cu Andra Voloș). Din greșeli învățăm și nu aș fi fost omul de astăzi dacă nu m-aș fi lovit pe rând cu capul de fiecare încercare a vieții. Și eu și ea știm multe chestii unul despre celălalt pe care publicul nu le știe, însă oricare din noi care ar aduce astfel de detalii în discuție ar decădea mai jos decât "victima", a declarat Bogdan Mocanu, potrivit Wobiz.ro.

Citeste si: Andra Volos, amenințată în miez de noapte de Bogdan Mocanu. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a făcut publică conversația cu bărbatul: ”Vi se pare normal să fiu sunată, amenințată și înjurată în halul asta"