Taner Ölmez, “Doctorul minune” din serialul fenomen omonim, ce are premiera mâine, 25 august, ora 20:00, la Kanal D, vorbește despre cum a reușit să intre atât de credibil în pielea personajului său

Autor: Oana Iosif
“Doctorul Minune” va putea fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

“De multe ori, mi se punea un nod în gât și eram gata să plec într-un colț să plâng”

Taner Ölmez este protagonistul noi producții turcești “Doctorul Minune”, cel care dă viață Dr. Ali Vefa, medic autist și, totodată, unul dintre cei mai talentați și dedicați chirurgi.

Pentru a interpreta cât mai bine rolul său din serialul “Doctorul Minune”, actorul Taner Ölmez a studiat acest sindrom al „savantului”, de care suferă personajul pe care-l interpretează, Dr. Ali Vefa, și a discutat cu specialiști în domeniul turlburarilor de autism.

Această preocupare constantă de a-și înțelege foarte bine personajul l-a <ajutat> pe Taner să impresioneze și să aducă în fața publicului realitatea diferită, intensă, să îndemne la conștientizarea realității pe care o au de înfruntat persoanele diagnosticate cu autism.

Iată ce simțea talentatul actor Taner Ölmez, după cum mărturisește chiar el, despre momentele în care <studia> persoane diagnosticate cu autism, pentru a intra cât mai bine în <pielea> personajului său, Dr.

Ali Vefa.

Citeste si: CINE este si cati ani are Sinem Unsal, frumoasa actrita care da viata protagonistei serialului "Doctorul minune"!

“(…) De multe ori, mi se punea un nod în gât și eram gata să plec într-un colț să plâng.  Este un subiect atât de sensibil. Acesti oameni sunt foarte sensibili, speciali și foarte frumoși. Am citit despre asta, am analizat lucrurile pe care le-am studiat cu profesorul de actorie.

Am încercat să redau cât mai bine manifestarile acestei tulburări…”,  a marturisit actorul pentru o renumită publicație din Turcia.

Pe Taner Ölmez îl puteți vedea, începând de mâine, 25 august, interpretând magistral rolul medicului autist Dr. Ali Vefa, în serialul fenomen “Doctorul minune”, la Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce meserie are Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Putina lume stie de facultate a terminat actorul

“Doctorul Minune” va putea fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.