Cum arată mama Cleopatrei Stratan? Apariție incendiară la nunta fiicei sale

Autor: Ana Dinu
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Sursa: Instagram

Mama Cleopatrei Stratan este o prezență extrem de discretă, dovada fiind aparițiile sale extrem de rare alături de fiica ei. Cum arată soția lui Pavel Stratan?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în urmă cu o săptămână. La evenimentul fericit au participat membrii familiei și prietenii apropiați ai celor doi. Puțini sunt cei care o cunosc pe mama artistei, aceasta fiind o prezență extrem de discretă care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însă la nunta fiicei sale a reușit să atragă toate privirile.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan? Apariție incendiară la nunta fiicei sale 

Mama artistei a reușit să atragă toate privirele la nunta fiicei ei, mai ales că aparițiile sale în spațiul public sunt extrem de rare. Mama Cleopatrei Stratan a preferat să strea departe de lumina refelectoarelor, fiind o persoană foarte discretă, mai ales atunci când vine vorba de familia sa.

  Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine.

Am o relație foarte specială cu mama”
, spunea Cleopatra în urmă cu ceva timp.

Rodica Stratan a reușit să atragă toate privirile la nunta fiicei sale, aceasta a purtat o rochie până la genunchi, cu imprimeu închis la culoare. Pe toată perioada ceremoniei religioase, mama artistei a purat pe cap un batic, l-a care a renunțat atunci când au făcut poze.

Edward Sanda a ținut să le arate urmăritorilor din mediul online o imagine cu membrii familiei, inclusiv cu sora lui mai mică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ceremonia religioasa, Cleopatra a ținut să le transmită fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj:  Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!”, a mai declarat ea pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au fost nerăbdători să-și unească destinele, chiar dacă au grăbit puțin lucurile dintre ei, aceștia se iubesc cu foc și patos.

Citeste si: Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă. Artista face declarații emoționante despre plecarea din casa părinților

Cum a fost îmbrăcată Cleopatra Stratan la nuntă

Artista a optat pentru o rochie albă, simplă, iar în picioare a ales să poarte o încălțăminte comodă, fără toc. Edward Sanda a ales să poarte un costum bleumarin, tircou alb și pantofi sport în picioare.

Fericitul eveniment a avut loc în țara natală a cântăeței, Chișinău.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.