Andreea Marin, dezvaluirea care îți face pielea de găină! Ce semne i-a trimis mama ei, de dincolo de moarte: ''Cu o voce puternică, mama mi-a spus...''

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 aug 2021, 10:42
Ce semne va dat mama de dincolo de morte?
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre semnele pe care mama ei, trecută în neființă, i le-a trimis. Aceasta a dezvăluit care a fost cel mai marcant moment din viața ei.

Andreea Marin încă îi simpte lipsa mamei sale și are momente în care simte nevoia să-i vorbească. Deși mama nu-i este alături, vedeta a primit de-a lungul timpului o mulțime de semne din partea celei care i-a data viață. Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit, în premieră, despre cel mai marcant moment din viața ei, în prima ediție a noului sezon din emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

Ce semne i-a trimis mama ei, de dincolo de moarte: ''Cu o voce puternică, mama mi-a spus...''

Andreea Marin este prima invitată din sezonul al doi-lea al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a făcut dezvăluiri incredibile din viața personală, cât și din cariera sa.

Prezentatoarea Tv și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai sensibile și marcante momente din viața ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Denise Rifai i-a atins coarda sensibilă vedetei, atunci când a întrebat-o ”Ce semne va dat mama de dincolo de morte?”.  Zâna și-a deschis sufletul și a dezvăluit care a fost cel mai profund semn pe care mama ei i l-a trimis, de dincolo de moarte. Aceasta a dezvăluit că a existat un moment în viață când fiica ei, Violeta, era mică și avea mereu un presentiment că va cădea pe scări, acest gând o bântuia tot timpul, până când într-o noapte mama ei i s-a aratat în vis și i-a dezvăluit cel mai cutremurător lucru.

Citeste si: Cine este iubitul cu 10 ani mai mic al Andreei Marin. Ce nu stiai despre barbatul care se iubeste cu vedeta TV de aproape 4 ani

”Fetița mea era mică, la primii pași, copiii când învață să meargă sunt imprevizibili și își sperie părinții tocmai prin acțiunile lor, prin pașii lor rapizi, acum sunt lângă tine, peste o secundă pot să cadă.

Ca mamă eram speriată de asta, locuiam într-o casă care avea scări și eram mereu speriată de acele scări, devenise o obsesie pentru mine lucrul acesta, ajunsesem să visez noaptea, pur și simplu, că fetița mea o să cadă pe acele scări...Într-o noapte lucrul acesta s-a terminat...am visat că fetița mea, fiind lângă mine în capul scărilor, a dispărut de lângă mine, mi-am dat seama de acest lucru, fără să vad, că a cazut pe scări, deci nu ar fi existat o altă soluție, și apoi, deodată, cu o voce puternică, mama mi-a spus, de la capătul de jos al scărilor,
”ia-o!, era în brațele ei, doarme, atâta timp cât eu sunt aici nu i se va întâmpla nimic”,
a dezvăluit Andreea Marin.

Citeste si: Andreea Marin, invitată în această seară, de la ora 22:30, în prima ediție a noului sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D