Bianca Comanici a vrut sa fuga din casa Puterea dragostei. Cum a reactionat Livian, fostul ei iubit, cand a afla ca a facut videochat. REACTIA uluitoare a Andreei Pirui

Autor: Alice Popescu
Cum a reactionat Livian cand a aflat despre filmulete
Sursa: Captură YouTube

Bianca Comanici a dezvaluit detalii despre unul dintre cele mai dureroase momente din viata ei si anume atunci cand filmuletele cu ea au aparut in mediul online.

Bianca Comanici a povestit despre reactia familiei si a iubitului ei de atunci, Livian atunci cand au aflat de filmuletele cu ea in care a facut videochat. Frumoasa castigatoare a doua sezoane Puterea dragostei a hotarat sa fuga din Casa, insa a vrut ca Livian sa o urmeze, lucru care nu s-a intamplat niciodata spre dezamagirea ei.

Puterea dragostei. Cum au reactionat parintii si Livian, fostul ei iubit, cand au aflat de filmuletele deocheate cu Bianca Comanici

Citeste si: Cum a ajuns Bianca Comanici sa faca videochat. Incredibil cine este barbatul care a fortat-o: Eram in pijamale, m-a tras de mana in fata camerei si...

Am inchis repede ca mi-a fost foarte frica, mama mi-a zis ca tata vrea sa vorbeasca cu mine. Am raspuns si mi-a zis sa vin acasa ca te sustinem.

Mi-a spus o sustinatoare ca a aparut si am zis ok, fug. Colega mea dormea, m-am dus la primul magazin, mi-am luat un geamantan, mi-am strans lucrurile si l-am sunat pe Livian. I-am zis plecam acum sau niciodata. Nu imi era frica de oameni, de reactiile oamenilor, mi-era frica de reactiile oamenilor din casa. Toata lumea o sa fie pe mine. Eu, in momentul ala, cautam un moment de bucurie, sa plec acasa.
Nu m-am gandit la rusine. Eu plangeam ca n-o sa mai fiu cu el. El a zis ca ramane. Mi-a spus pentru ca l-am mintit ca n-am vrut sa-i spun. A fost prima persoana pe care am sunat-o, Andreea Mantea. Mi-a zis sa-mi asum. M-a sustinut asa cum face de fiecare data. Eu vedeam ce se intampla, Livian incerca sa le linisteasca. Andreea Pirui spunea ca sunt femeie usoara, zdreanta, jigodie, cuvintele astea...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunt intr-un proces cu un om pe care l-am iubit.

Nu trece o zi fara sa ma gandesc la asta. Si ma tot gandesc daca e vina ta sau nu. Nu il iubesc. Poate pe omul care a fost, pe cel care e azi, nu il pot iubi. Mi-am propus anumite lucruri si nu le-am facut. Nu ma pot concentra pe ceva. E undeva acolo si nu ma lasa sa ma concentrez pe lucrurile esentiale din viata. Am promis anumite lucruri, le voi face, dar presiunea asta prea mare nu ma lasa.
Eu cand trebuie sa demonstrez ceva, nu pot, nu vreau sa fac asta. Sunt cativa oameni care vor sa ma controleze. Eu sunt combinata cu ala, ala, ala. Ei sunt constienti ca am nevoie de un barbat care sa fie langa mine, sa am afectiune, sa fiu iubita. Nu imi place sa vorbesc despre persoanele din trecut. Nu imi place sa stiu ca am sute de urmaritori de barbati. Eu sunt vanatorul. Din pacate, nu am mai reusit sa am o relatie de un an de zile. Am inima ranita si nu pot, nu sunt deschisa. Incerc sa nu sufar sa nu mai caut fericirea de la altcineva, incerc sa ma distrez singura. Cu tot sufletul, nu imi amintesc, posibil niciodata fericita cu adevarat, doar pe moment. Ma invinovatesc pentru tot ce se intampla. Ma gandesc incontinuu. Eu incerc sa evoluez pe zi ce trece. Mi-e frica de viitor. Mi-e frica ca n- sa pot sa arat ceea ce am de aratat, ca se va evapora totul. Am cateva persoane care sunt alaturi de mine. In afara de familie, aceste persoane, incerc sa nu ma atasez. M-au sustinut, mi-au dat bani, niste oameni care nu ma cunosc.