Bogdan Mocanu rabufneste dupa acuzatiile Andrei Volos! Prietenul lui Jador a fost foc si para pe fosta iubita

Autor: Alice Popescu
Bogdan Mocanu, foc si para pe fosta iubita, Andra Volos
Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu nu vrea ca fosta iubita, Andra Volos, sa se apropie de un singur fir de par al actualei iubite pe care deja o numeste "sotia mea."

Bogdan Mocanu e foc si para de cateva zile de cand a aflat ca fosta lui iubita, Andra Volos, ii aduce injurii actualei sale iubite pe care o tine ascunsa de ochii curiosi ai presei, insa pe care o iubeste foarte mult si alaturi de care se vede la casa lui. Bogdan Mocanu a si luat atitudine dupa ce i-a inghitit multe fostei sale iubite si spune ca s-a umplut paharul si a pus mana pe telefon sa clarifice situatia, insa nu a fost nicidecum vorba despre amenintari asa cum a declarat Andra Volos.

Bogdan Mocanu a pus mana pe telefon si a sunat-o pe Andra Volos

"Apelul de seara trecută nu este o ceartă, este consecința picăturii care a umplut paharul. Am tăcut prea mult, până am explodat. Urmăritorii au fost cei care au tras semnalul de alarmă în momentul în care au simțit ironiile direcționate spre postările mele. Soția mea nu este o fană a scandalurilor și mereu m-a sfătuit să încerc să mușamalizez tot.

Nu îmi explic aceste reacții, întrucât nu recunosc omul care a devenit (n.r. Andra Voloș).

A fost o experiență din care am avut multe de învățat (n.r. despre relația cu Andra Voloș). Din greșeli învățăm și nu aș fi fost omul de astăzi dacă nu m-aș fi lovit pe rând cu capul de fiecare încercare a vieții. Și eu și ea știm multe chestii unul despre celălalt pe care publicul nu le știe, însă oricare din noi care ar aduce astfel de detalii în discuție ar decădea mai jos decât "victima", a spus Bogdan

Mocanu pentru wowbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Volos, la randul ei, a declarat ca nu mai vrea sa dechida subiectul despre Bogdan Mocanu, fostul ei iubit si sustine ca nu i-a hartuit familia nicio secunda, ca atare va lua atitudine in

instanta.

"Vreau să închei acest scandal. Dacă el susține în continuare sau credea chestia asta că eu am atentat la familia lui.. Poți să suni persoana și să ai o discuție normală pentru că poți să îți folosești inteligența pe care o ai. Nu vreau să intru prea mult în detalii. Avocata mea și cine trebuie o să facă dreptate... De ce a menționat faptul că știa că era înregistrat și eu, ca drept dovadă, în filmarea de aseară se observă faptul că l-am atenționat ca să termine cu înjurăturile și când a auzit a închis".