A început numărătoarea inversă! Comedie sau acțiune? TU alegi filmul de duminică seara!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 aug 2021, 10:29

Ai votat filmul de duminică seară? Dacă nu, atunci intră pe contul de Instagram Kanal D România, ascultă URSUL din tine și fă cea mai bună alegere!

A mai rămas foarte puțin până când se va alege categoria de film câștigătoare a acestei săptămâni, așa că dacă încă nu ți-ai exprimat votul, acum este momentul să o faci. Tu poți decide dacă seara de duminică va fi de comedie sau dacă scenele de acțiune te vor ține cu sufletul la gură!

Ai ascultat URSUL din tine? Sunt ultimele momente în care poți vota!

Visezi la o seară de duminică relaxantă, în care să te destinzi urmărind un film de comedie sau vrei să îți petreci ultima seară de weekend vizionând un film de acțiune, care să te țină în priză și pe care să îl dezbați alături de prieteni la cafea?

Indiferent de alegere, acum este momentul să asculți URSUL din tine și să votezi. În ultimele două săptămâni de vot, comedia s-a aflat în topul preferințelor și rămâne de văzut dacă se va întâmpla același lucru și în a treia săptămână în care tu alegi ce va fi difuzat la Kanal D, în seara de duminică. URSUS va oferi filmul finalului de săptămână, evident, ținând cont de dorința publicului.

A început numărătoarea inversă, astfel că a rămas foarte puțin până când vom afla dacă seara de duminică va fi din nou cu zâmbete sau va fi cu și despre acțiune.

Cum trebuie să votezi categoria de film preferată? Ascultă URSUL din tine, intră pe contul de Instagram Kanal D România, iar în secțiunea InstaStory vei avea posibilitatea de a-ți exprima votul. 

Kanal D România alături de URSUS îți dau posibilitatea de a face programul TV și în această săptămână, ceea ce înseamnă că orice vot contează. Filmul din categoria câștigătoare va fi vedeta serii de duminică. Comedia va ieși din nou învingătoare sau este timpul pentru acțiune? Decizia îți aparține, așa că profită de timpul rămas pentru a-ți exprima votul!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.