Emiliy Burghelea si sotul ei, de urgenta la medic! Ce s-a intamplat in timp ce isi puneau la punct ultimele detalii pentru nunta: Se intampla acum!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2021, 14:18
Emily Burghelea si sotul ei, de urgenta la medic

Emily Burghelea si sotul ei, Andrei, au avut parte de o intamplare mai putin obisnuita in timp ce isi planificau mult asteptatul eveniment.

Emily Burghelea si Andrei, sotul ei, se aflau la locatia unde isi va avea loc petrecerea de nunta. Cei doi soti isi puneau la punct ultimele detalii cu organizatorii evenimentului in momentul in care sotul ei a vazut ca o mica pasare era pe punctul de a se ineca in piscina clubului. Nu a stat pe ganduri si a salvat-o de la inec. Insa se pare ca biata pasare nu si-a putut reveni imediat, iar cei doi tineri parinti au hotarat sa lase balta intalnirea cu organizatorii si sa mearga de urgenta la o clinica veterinara unde sa afle ce se

intampla cu biata pasarica.

Citeste si: Emily Burghelea, dezvăluiri de senzație despre viața de mămică. Cum reușește vedeta să facă față greutăților pe care le întâmpină în creșterea fetiței sale

Andrei, sotul lui Emily Burghelea, a salvat de la inec o pasare

Atat Andrei cat si Emily s-au suit in masina si au ajuns la clinica respectiva unde medicii i-au acordat pasaricii primul ajutor.

Inainte de toate, au uscat-o cu foehnul si apoi au verificat sa nu aiba vreo fractura. I-au dat cateva seminte sa se mai puna pe picioare si astfel, cei doi tineri au invelit-o in prosop si au plecat cu ea la club acolo unde au gasit-o pentru a o reintegra in habitatul ei natural. Nu este prima data cand Emily face un gest atat de nobil pentru o necuvantatoare. Si anul trecut, tanara a vrut sa salveze un pescarus, insa clinica unde a mers in Constanta s-a dovedit a fi un real esec dupa ce i-au spus ca pasarea nu are
nimic cand de fapt inghitise ingrasamant toxic. Emily a venit la Bucuresti cu pescarusul pentru a demonstra ineficianta unor clinici veternirare care vor doar sa ia banii clientilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a murit chiar la mine in casa dupa ce am facut tot ce am putut pentru el. L-am transportat la Bucuresti si i-am facut necropsia pe banii mei doar ca sa demonstrez ca Spitalul Veterinar la care l-am dus nu a facut nimic sa-l ajute. Am demonstrat asta! Pescarusului i s-a facut o injectie de pisici care nu i-a facut nici rau dar nici bine.

A fost facuta doar ca acea Clinica sa aiba pe ce sa ne ia banii.

Acest Spital Veterinar a facut FRAUDA FISCALA. Au batut in casa mult mai putini bani decat ne-au luat de pe card. Lasand asta la o parte, am aflat ca acest pescarus a fost intoxicat cu DDT. Stiti ce inseamna asta? In Dobrogea se foloseste DDT in agricultura. Adica? Adica daca Politia si Directia Sanitar Veterinara si cei de la Mediu (institutii la care am depus plangeri din prima clipa, si catre care am venit acum cu actele de la

necropsie) nu fac o ancheta, sanatatea noastra, a TUTUROR este pusa in pericol.