S-a aflat! Cine este misterioasa iubita a lui Onur Tuna, interpretul lui Ferman din Doctorul minune. Motivul pentru care a tinut-o ascunsa

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 iul 2022, 19:05
Cum arata si cine este iubita lui Onur Tuna, protagonistul din Doctorul minune
Sursa: Instagram

Onur Tuna, interpretul lui Ferman din Doctorul minune s-a promovat mereu ca fiind un barbat singur. Insa, acum, s-a aflat cine este misterioasa lui iubita

Onur Tuna, interpretul lui Ferman din "Doctorul minune" era dat de catre presa turca drept un barbat singur in urma cu ceva vreme, insa iata ca adevarul a iesit la suprafata cand au aparut in sfarsit primele imagini si el si iubita lui, actrita ca si el. Paparazzi i-au surprins impreuna si de aici nu a mai fost decat un pas ca sarmantul actor in varsta de 35 de ani sa recunoasca faptul ca are o iubita si nu pe oricine.

Onur Tuna a fost deconspirat. Cine este iubita actorului din "Doctorul minune"

Citeste si: Cu cine s-a casatorit Taner Olmez, protagonistul din serialul Doctorul minune! A fost nunta anului in Turcia. IMAGINI in premiera cu frumoasa mireasa

Reputatia lui Onur Tuna a crescut considerabil odata cu rolul din "Doctorul minune" fiind considerat unul dintre cei mai buni actori din generatia tanara la fel ca si Taner Olmez.

Admirat pentru rolul pe care il face in "Doctorul minune", dar si pentru aspectul sau fizic, Onur Tuna a devenit rapid tinta celor care vor sa stie cat mai multe despre viata lui privata.

Se pare ca mai nou, actorul in varsta de 35 de ani are o relatie cu actrita Elif Dogan. Cea care i-a cuplat pe cei doi este nimeni alta decat Sevda Erginci care a impartit acelasi platou de filmare cu Tuna pentru "Forbidden Apple".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat de catre ziaristi cum este cand iubeste, Onur Tuna a raspuns imediat. Sunt nebun si gelos.

Insa, nu e ca si cand nu poti trai cu astea. Cred ca o femeie isi doreste asta. Sa fie cucerita. Si mie imi place asta, altfel de ce as vrea sa am o relatie? Nu este usor sa ai o relatie. De asta este bine ca nimeni sa intervina intr-o relatie. Oamenii pot intelege gresit si intr-o relatie asta doare.

Intrebat cum defineste iubirea, Onur Tuna, protagonistul din "Doctorul minune", a raspuns ca: "Iubirea este ca o obsesie.

Iti faci un obicei din a fi langa cel pe care il atingi, cu care dormi, cu care petreci timp. Intai incepe intens si apoi pe parcurs, gasesti un echilibru. Asta nu inseamna ca trece. Este o mare greseala pe care oamenii o fac atunci cand cred ca totul s-a terminat in acel moment. 

Dar cine este iubita lui Onur Tuna din "Doctorul minune"

Ei bine, cea care i-a furat inina este Elif Doğan. Elif Doğan s-a nascut pe 6 septembrie 1994 la Istanbul si a terminat cursurile la Conservatorul de Stat din Istanbul. Din 2012 si-a imprumutat vocea pentru mai multe reclame si audio book-uri si scurt metraje. Intai a inceput cu teatrul si apoi a trecut la rolurile din seriale TV. Elif Dogan are 1, 62 m si cantareste 53 de kilograme. Si este nascuta sub semnul Fecioarei.

Citeste si: Cu cine s-a casatorit Taner Olmez, protagonistul din serialul Doctorul minune! A fost nunta anului in Turcia. IMAGINI in premiera cu frumoasa mireasa

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.