Ce spune Ana Porgras despre intoarcerea la Survivor Romania! Fosta Faimoasa a trecut printr-un soc atunci cand a fost eliminata, insa ce spune acum de o noua provocare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 iul 2022, 19:25
Ce spune Ana Porgras despre intoarcerea la Survivor Romania

Ana Porgras a vorbit in premiera despre intoarcerea la Survivor Romania la cererea unor fani care au intrebat-o strict despre competitie si ce are de gand.

Ana Porgras a avut parte de cea mai socanta eliminare de la Survivor Romania 2021. Nici spectatorii si nici coechipierii ei nu se asteptau la o asemenea iesire din competitie si totul din cauza unor jocuri de culise care s-au facut in tabara Faimosilor. In respectivul Consiliu de Eliminare, surpriza, uimirea si socul de care a avut parte Ana Porgras au ramas in istoria competitiei. La vremea respectiva, Ana si-a revenit cu greu din soc, insa la scurt timp a declarat ca:  Eu aș fi vrut să mă reîntorc la Survivor.

M-aș reintoarce. A fost o experienta care mi-a schimbat viata.  Am realizat cat de importanta e familia, ca orice lucru mic dupa care noi fugim in viata de zi cu zi, nu are nicio importanta. Masini, averi, bani... nu au nicio importanta. Noi am trait intr-o jungla in care nu aveam nimic, nici macar mancare. Si am reusit sa supravietuim si sa imi dau seama ca doar amintirile cu cei dragi, momentele frumoase, sunt tot ce conteaza.
Survivor a fost experienta vietii mele si am zis-o inca de dinainte sa ajung acolo, fara sa ajng acolo inca.
Ma simt norocoasa pentru tot ce am trait.”  

Ce spune Ana Porgras despre intoarcerea la Survivor Romania 2021

De atunci, au trecut cateva luni, iar Ana Porgras a fost intrebata din nou daca s-ar mai intoarce la Survivor Romania.

Raspunsul fostei Faimoase a fost cat se poate de categoric si anume: "Mi-a ajuns un sezon". Dezvaluirea a fost facuta in urma unor sesiuni de intrebari si raspunsuri pe Instagram la care fosta campioana mondiala la gimnastica a raspus sincer.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ana Porgras il face praf pe Zanni intr-o reactie fara precedent: Au aparut de doua ori la televizor si se cred exemple de urmat...

Nu mă așteptăm! Cumva am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut așa, o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de-o parte, că mă duc acasă, mă duc la bine, dar pe de altă parte, sunt tristă, că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență.

Dar se pare că acesta a fost drumul meu la Survivor România. Am învățat multe lucruri aici, știam să am răbdare, dar aici mi-a fost dusă la o limită extremă, am învățat să ascult, să accept alte caractere, am aflat cât de puterică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nici nu îmi imaginăm că le pot îndura și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare,
a spus Ana imediat dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021.