Raluca Pastramă iubește din nou! Cine este noul iubit al brunetei. FOTO

Autor: Ana Dinu
Raluca Pastrama și-a refacut viata
Sursa: Instagram

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul de Pepe. Cu cine se iubește fost soție a latino lover-ului?

După o căsnicie eșuată care a durat mai bine de opt ani de zile, fost soție a lui Pepe a găsit curajul să iubească din nou. Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul de latino lover, iar acum este mai fericită ca oricând.

Raluca Pastramă iubește din nou! Cine este noul iubit al brunetei

Pepe și Raluca Pastramă au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de opt ani, din care au rezultat cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa Alexandra.

Relația lor s-a terminat subit, iar artistul a fost cel care a făcut anunțul în mediul online. Cei doi au divorțat în luna februarie a acestui an.

După jumătate de an de la divorț se pare că atât Pepe, cât și Raluca și-au găsit alinarea în brațele altor parteneri.

Artistul a fost primul care și-a refăcut viața după separarea de fosta soție.

Acesta și-a asumat noua relație cu Yasmina Ody, o tânără make-up artist din Capitală. Astfel, a venit și rândul Ralucăi să-și deschidă sufletul și să facă un pas spre o nouă relație. Bruneta se iubește cu un tânăr arab în vârstă de 27 de ani.

Se pare că noul iubit al Ralucăi provine dintr-o familie înstărită, care se ocupă de mai multe afaceri în România.

Bărbatul a fost cel care a postat prima imagine cu el și fosta soție a lui Pepe, căreia i-a ascuns fața cu un emoticon în formă de inimă.

De ziua lui, tânărul a ținut să-i mulțumească iubite lui pentru că-l face cel mai fericit bărbat din lume. Declarațiile de dragoste sunt la ordinea zilei, semn că relația lor este destul de serioasă și au planuri mari împreună.

”Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris noul iubit al Ralucăi Pastramă, în dreptul fotografiei.

Citeste si: Pepe este de domeniul trecutului! Raluca Pastramă, sărut pătimaș cu noul iubit. Cine este noul partener

Raluca Pastramă, despre noua relație: ”Nu o să rămân singură la 30 de ani”

Recent, Raluca a oferit un interviu în care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț, și a mai precizat, la vremea respectivă, că este singură, însă lucrurile nu vor rămâne așa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva.

Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă.  Dar nu mă gândesc la asta acum”,   a declarat fosta soție a lui Pepe

Citeste si: Pepe, în vacanță cu fiicele sale și noua iubită. Ce destinație au ales și cum au fost surprinși

 

 

 

 

 

 

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.