Profesorul care s-a desfrânat în fața elevilor spune că nu-și aduce aminte să fi atins vreo elevă. Școala ar fi încercat să acopere evenimentul

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 iul 2022, 23:20
Profesor de geografie, dans lasciv în fața elevilor
Sursa: Captură Video

Profesorul care a dansat senzual în fața elevilor în tabără nu este la prima sa abatere. Conducătorii lui au mărturisit că au mai primit plângeri.

Imaginile cu profesorul de geografie care dansează nepotrivit în faţa copiilor pe care i-a dus în tabără la mare au dat curs unei invetigații la nivelul inspectoratului şcolar Timiș. Se pare că profesorul nu este la prima lui abatere, șefii lui recunoscând că au mai primit plângeri legate de comportamentul nepotrivit față de elevii săi.

A fost sancționat cu avertisment.

Le vorbea foarte urât. Probabil era pe un piedestal ca şi dascăl şi se uita de sus la ei. Vorbim de o recidivă cumva, vorbim de un comportament neadecvat pentru un cadru didactic chiar dacă este în vacanță”, a mărturisit Marin Popescu, inspector şef al ISJ Timiş.

Citeste si: Ce amenzi există pentru hărțuirea la locul de muncă. Toți cei care fac asta sunt buni de plată!

După acest eveniment, s-a aflat că profesorul de geografie nu se află la prima lui abatere.

Școala ar fi ascuns primul conflict în care a fost implicat profesorul

Profesorul de geografie, în trecut, a dus o elevă acasă cu mașina, moment în care a și atins-o nepotrivit, fără acordul ei. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș, a declarat că nu a fost anunțat cu privire la acest detaliu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Manuel Demian, profesorul implicat în scandal, spune că nu-și aduce aminte de nimic altceva decât un avertisment primit pentru un alt motiv, nicidecum pentru atingerea forțată a unei eleve.

„Datorită unor conflicte verbale, am primit un avertisment la nivelul şcolii. Un schimb de replici mai dure. Am mai dus elevi cu maşina, ce-i drept, m-au rugat să îi duc dintr-o parte în alta la şcoală, dar în niciun caz personal”, a declarat profesorul Manuel Demian.

Citeste si: Bogdan Mocanu rabufneste dupa acuzatiile Andrei Volos! Prietenul lui Jador a fost foc si para pe fosta iubita

Directorii sunt extrem de supărați pe comportamentul profesorului

„Toleranță zero faţă de astfel de manifestări. Acest om mi-a mâncat zilele și cu asta am încheiat subiectul”, declară unul dintre directori.

Școala generală și liceul la care predă Manuel Demian au început analiza disciplinară. Dascălul își dorește să rămână la catedră.

„Eu imi doresc să rămân la catedră.

Eu sper să nu fie chiar cea mai dură sancțiune”, mărturisește Manuel Demian.

 

Taguri: