Pe cine susține Livian de la „Puterea Dragostei” in Marea Finala a sezonului 3: „E ce trebuie”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 aug 2021, 13:19
Livian Pop a vorbit despre cine crede că va câștiga sezonul trei la „Puterea Dragostei”
Sursa: Instagram

Livian Pop a făcut mărturisiri despre finala show-ului „Puterea Dragostei” și a vorbit despre cine și-ar dori să câștige.

Livian Pop, câștigătorul sezonului doi al reality show-ului „ Puterea Dragostei ”, fiul lui Nelson „Mondialu”, a ajuns la inimile telespectatorilor, care l-au votat și l-au ridicat tot mai sus în emisiune. Cum marea finală a sezonului trei se apropie, telespectatorii ard de nerăbdrare să afle cine va fi marele câștigător al acestui sezon de „Puterea Dragostei”.

Pe cine susține Livian de la „Puterea Dragostei” în Marea Finala a sezonului 3

Livian Pop a vorbit despre cine crede el că va câștiga, atât la fete, cât și la băieți. Câștigătorul sezonului doi a spus că o consideră câștigătoare pe Mariana, deși concurenta a ieșit din competiție acum câteva săptămâni.

„Am tot fost întrebat de Marea Finală, cine cred eu că o să câștige. Suținerea mea merge către Alex și tot cei care mai sunt încă activi pe rețelele de socializare care implică Puterea dragostei și nu știți cu cine să votați. 

Eu aș vota Alex. La fete, toată susținerea mea către Mariana, v-am spus încă de la început, când a intrat în competiție. E ce trebuie”, a mărturisit Livian Pop într-un Instastory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a ajuns Bianca Comanici sa faca videochat. Incredibil cine este barbatul care a fortat-o: Eram in pijamale, m-a tras de mana in fata camerei si...

Opinia lui Livian Pop despre Mariana

În urmă cu un an, când Livian a făcut o vizită concurenților sezonului trei de la „Puterea Dragostei”, a subliniat faptul că cele care i-au atras în mod special atenția au fost Mariana și Adriana.

„Cele pe care le apreciez sunt Mariana și Adriana. Adriana e cel mai om. Știți cu cine aș putea s-o compar? Cu Ligi.  Adriana poate fi comparată cu Ligi, un om extraordinar, un om elegant, nu știu dacă e, dar are maniere. Am fost foarte surprins de atitudinea Marianei. Nu știu ce a făcut-o pe Mariana să adopte o atitudine așa de defensivă, de când am intrat eu în casă, dar mă așteptam să fie așa.

Ei fiind noi, în comparație cu mine, eu fiind câștigătorul, ei se gândesc că vin să le dau lecții, intervine orgoliul. E foarte de înțeles. Eu am știut asta.  Mariana a fost foarte defensivă. Ea e o fată foarte emotivă așa, nu se arată, poartă mereu zâmbetul, ironii, dă replici ironice, are sarcasmul dezvoltat. Dar sub acest zid se află o fată sensibilă, un suflet bun”,  a povestit Livian Pop. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.