Cristina Mihaela, cel mai asteptat ANUNT pentru concurentii sezonului 3 al emisiunii Puterea dragostei! Cand va fi Marea Finala? Aflati totul vineri, 27 august, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 aug 2021, 19:57
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei Foto(6)
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, ii anunta pe concurenti cand va avea loc Marea Finala a sezonului 3
Sursa: Captură KANAL D

Concurentii de la Puterea dragostei vor primi cea mai asteptata veste! Acestia vor afla de la Cristina Mihaela cand va avea loc Marea Finala a acestui sezon!

Asteptarea a luat sfarsit, iar prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela, le va transmite concurentilor cand se va desfasura Marea Finala a acestui sezon. Presiunea si emotiile apropierii finalului de sezon apasa pe umerii tuturor concurentilor, indeferent daca au sau nu un cuplu in casa iubirii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Indragita emisiune "Puterea dragostei" se apropie cu pasi repezi de finalul sezonului al treilea, astfel telespectatorii care vor sa nu rateze nicio editie, pot urmari si online.

Puterea dragostei ce face parte din programul postului Kanal D, este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Dupa ce in editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile au scapat din nou de sub control in casa iubirii, deoarece unii dintre concurenti au ajuns din nou la certuri aprige si la jigniri urate.

Cristina Mihaela face cel mai important anunt pentru concurentii de la Puterea dragostei!

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei Maria a facut o dezvaluire incredibila. Aceasta ar fi accesat contul de Instagram al lui Marinescu deoarece ii aflase parola, gest ce l-a infuriat peste masura pe fostul ei iubit.

In editia de vineri insa, tensiunile vor continua in casa Puterea dragostei.

Mai intai se va isca o cearta apriga intre Marinescu, Norocel si Alexandra. Tanarul Adrian Norocel l-a acuzat pe Marinescu de falsitate si de faptul ca minte permanent doar pentru a-si atinge anumite scopuri.
Pe de alta parte, Aurora va rabufni din nou la adresa lui Radu, caruia ii va reprosa din nou faptul ca este nestatornic in afirmatii si gesturi. In ecuatie isi va face aparitia si Nadia.

In cele din urma, Cristina Mihaela va decide sa deschida cutia Pandorei si sa le transmita concurentilor cele mai asteptate vesti despre Marea Finala, care se apropie cu pasi repezi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati cand va avea loc Marea Finala a sezonului 3 al emisiunii Puterea dragostei, dar si cum vor reactiona concurentii la aflarea informatiilor emotioanante, vineri, 27 august, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Momente dramatice in Gala Puterea dragostei! Dubla eliminare surprinzatoare! Cristina Mihaela a anuntat cine a parasit competitia, dar si cine este favoritul saptamanii!

Citeste si: Bomba! Cine este noul iubit al Bernei de la Puterea dragostei. Fosta concurenta, dezvaluiri socante despre fostul iubit, Philip

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.