Activități prietenii: de la maraton de filme la VR la frenzyvr.com!

Author: Oana Iosif

Când suntem alături de prietenii noștri, ne simțim cel mai bine. Reușim să ne deconectăm de stresul zilnic de la serviciu și chiar de problemele familiale. Socializarea este importantă pentru psihicul nostru și pentru bunăstarea fizică.  În afară de lungi discuții și argumentări, atunci când suntem cu prietenii putem face o mulțime de activități. Desigur, cu toții se gândesc la a ieși la restaurante sau baruri. Cu toate acestea, aceste ieșiri pot fi foarte scumpe și nu foaret distractive de fiecare dată. 

Toți psihologii o spun: ființele umane trebuie să socializeze. Prin urmare, este necesar să petreci timp cu prietenii pentru a menține o bună sănătate mintală. Este clar însă, că ieșirea cu prietenii tăi în baruri nu este numai rău pentru sănătatea ta fizică, ci și devastator pentru contul bancar ... Din fericire, nu lipsesc activitățile ce pot înseamna și altceva decât baruri! Așadar, să vedem 11 activități distractive, dar accesibile, care îți vor oferi ocazia să te distrezi cu prietenii tăi.

Jocuri de societate

De ce să nu schimbi, pentru o seară, barul din cartier cu o seară în care să jucați jocuri de societate? Pe piață sunt din ce în ce mai multe astfel de jocuri, pentru toate gusturile și unele costă foarte puțin. Există chiar și cluburi unde se pot juca astfel de jocuri. 

O zi la VR

Realitatea virtuală sau VR-ul este una din cele mai iubite activități ale ultimei decade. Tot mai multe persoane, de la copii, la adulți, sunt fascinate de lumea virtuală. În România, există săli de VR, precum Frenzy VR, care îți pun la dispoziție experiențe VR impresionante. Poți veni cu toți prietenii și puteți astfel să împărțiți taxa. Astfel costul va fi mult mai mic și distracția va fi nemărginită. Pe site-ul https://www.frenzyvr.com/ vei găsi mult mai multe informații despre fiecare experiență în parte. De asemenea, poți organiza și zile de naștere de neuitat.

Jucați un sport de echipa

De asemenea, poți participa la un meci improvizat de fotbal sau volei. Poți închiria alături de prietenii tăi un teren pe care să jucați fotbal. Dacă fotbalul nu este pentru tine, mai ales dacă vorbim de doamne sau domnișoare, poți să-ți iei prietenii și prietenele în parc și să încingeți un joc de volei. Vei face multă mișcare și vei avea ocazia să te distrezi alături de cei mai buni prieteni. Dacă îți place experiență, le poți chiar propune să vă întâlniți regulat, făcându-vă echipe și chiar tricouri distincte.

O seară de fashion

Deși este o activitate preferată mai mult de femei, și bărbați sunt bineveniți. Poți organiza o seară de fashion prin care fiecare își aduce propriile piese de rezistență. Cu toate puteți proba, experimenta ținute și, de ce nu, puteți chiar face schimburi între voi. Este o activitate plăcută și care te poate motiva să îți faci mai des ordine în dressing.

O seară creativă

O activitate distractivă cu prietenii tăi este să organizezi o seară creativă. Puteți să pictați pânze, piese ceramice diferite, inclusiv căni, boluri, vaze de flori și lămpi și le vopsiți pentru a le personaliza. Evident, orice altă formă de artă este încurajată. Astfel vei avea parte de o activitate extrem de frumoasă, relaxantă și din care vei capătă experiență. Și, nu se știe niciodată cum dintr-o seară creativă se poate naște o afacere cu obiecte create de voi.

Mergi la un festival

Festivalurile de muzică sunt locul perfect pentru a te distra cu prietenii tăi, mai ales dacă iubești muzică! Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a descoperi noi trupe. Deși festivalurile mari sunt puțin mai scumpe, multe evenimente sunt foarte accesibile, chiar gratuite, mai ales în sezonul estival.

Organizează un maraton de film

Tu sau un prieten are abonament la Netflix sau o colecție memorabilă de filme? De ce să nu organizezi un maraton de film? Selectează câteva filme pe care să le urmăriți, pregătește niște floricele și faceți-vă confortabil pe canapeaua din sufragerie.

Participă alături de prieteni la un atelier de gătit

De multe ori neglijăm plăcerea de a găti cu cei dragi. O idee bună pentru o activitate de făcut cu prietenii tăi este să faci un atelier de gătit sau somelier. Există multe astfel de școli care oferă chiar și diplome. Este ceva distractiv și...gustos. Dacă un curs sau un atelier este prea costisitor, poți organiza la tine acasă o asemenea activitate. Iar după ce pregătiți rețete inedite, va puteți bucura cu toții de bunătăți.

Explorează natură printr-o excursie

Drumețiile nu sunt bune numai pentru sănătatea fizică, ci și pentru sănătatea mintală. Această activitate sportivă are și avantajul de a fi foarte accesibilă. Există munți splendizi peste tot în România. Alege zona care te încânta cel mai mult și propune-le prietenilor tăi o aventură în natură.

Un curs de yoga

Este posibil să faci un curs de yoga online. Tot ce trebuie să faci este să intri la cursul de yoga de pe net, cu prietenii, să te așezi pe covorul de yoga și să vă relaxați cu toții urmând instrucțiunile profesorului!

Du-te la bowling

Bowlingul este întotdeauna o alegere bună pentru o activitate de grup. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a discuta cu prietenii, de a bea o bere sau un suc fără a cheltui o avere, în timp ce îți testezi abilitățile. Distracția este garantată!

Așa că poți face activități creative, sportive și chair experiențe inedite, precum explorarea VR, cu prietenii tăi, fără să scoți prea mulți bani din buzunar. La urma urmei, nu trebuie să mergi întotdeauna în baruri sau restaurante pentru a te distra cu oamenii pe care îi iubești!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.