Ce a patit Ileana, sora lui Culita Sterp in vacanta: "Eram disperata, nu stiam unde sa ma duc, s-au strans oamenii in jurul meu..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 aug 2021, 15:22
Ce s-a intamplat in vacanta Ilenei Sterp, sora lui Culita

Ileana Sterp a placat impreuna cu sotul si fetita lor, Carla in vacanta, insa o intamplare nefericita le-a tulburat linistea concediului.

Ileana Sterp a povestit in cel mai recent vlog o intamplare care a pus-o pe ganduri, mai ales ca a fost vorba despre un copil si nu putea sa ramana indiferenta. Ileana a relatat uimita de ce s-a intamplat in momentul in care un baietel in varsta de aproape 10 ani incepuse sa planga si nimeni nu facea nimic. Desi l-a intrebat in engleza ce are, copilul era foarte speriat si nu a vrut sa spuna pentru ca nu vorbea nici aceasta limba. 

Ileana, sora lui Culita Sterp, intamplare nefericita in vacanta cu sotul si copilul

"Stateam linistita pe sezlong cu Carla, Dani nu era langa noi. Apare un copil si striga incontinuu si se uita la mine, plangea. Eu nu intelegeam de nicio culoare.M-am dus langa el, Carla era in sezlong, nu puteam nici sa ma indepartez prea tare. Nu imi dadeam seama ce limba vorbeste.

Intrebam fiecare om de langa mine ce vrea sa zica copilul si nimeni de langa mine nu voia sa zica, nu era niciun roman sa pot sa vorbesc. Ii intrebam in engleza, nimeni nu intelegea. L-am luat in brate sa se linisteasca, dar nu ma cunostea, urla. A venit Dani si m-am dus la fiecare sezlong, credeau ca ma duc sa le cer ceva cu copilul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: IMAGINI de senzatie! Pe cine a chemat Culita Sterp in camera de hotel in miez de noapte

Toti dadeau din cap in semn de "nu". Eu le ziceam ca s-a pierdut copilul si intrebam cum sa-l ajutam. Am gasit o domnisoara care vorbea engleza si am intrat in panica, copilul plangea din ce in ce mai tare. Ea a zis sa sunam la politie.

Am dat de cel care se ocupa de sezlonguri si am intrebat daca nu cumva cunoaste copilul, l-a vazut undeva sa stie unde ii sunt parintii. Dupa ce am stat 10 minute cu copilul in brate si s-au strans oamenii in jurul meu ca nu stiau ce se intampla, l-am lasat asa jos si stateam cu mana pe el. Imi era teama sa nu plece si sa se intample ceva.
Voiam sa-l ajut sa ii gasim parintii. Dupa 15 minute, l-a vazut mama lui, trecea asa intamplator pe langa noi, l-o vazut si a venit la el si a zambit. Copilul era terminat, erau nemti, dar ea nu avea nicio treaba. Toata lumea era disperata, eu disperata, mi s-a parut asa ciudat...Maica-sa era asa, pe genul "a, te-ai pierdut, nu-i nimic!"

Citeste si: Jador, ANUNTUL despre Berna de la Puterea dragostei! Ce a patit blonda in urma cu cateva ore