Care este, de fapt, numele comercial al serialului turcesc „Nehir”, transmis de Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 iul 2022, 09:00
Serialul „Nehir” difuzat de Kanal D se numește original „Baraj”
Sursa: Captură KANAL D

„Nehir”. serialul turcesc care prezintă povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire, a avut prima difuzare pe 26 iulie la Kanal D.

„Nehir” este un serial turcesc care s-a bucurat de prima difuzare la Kanal D pe 26 iulie 2021.

Cum se numește, de fapt, serialul turcesc „Nehir”?

Serialul turcesc “Nehir”, în denumirea sa originală „Baraj”, spune, cu mult suspans, povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu( Biran Damla Yilmaz), personajul central al serialului, a avut o copilărie nefericită; ea a fost abandonată de către părinți și a crescut într-un orfelinat.

Nehir o cunoaște, în adolescență, pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligentă care o ia pe frumoasa fată sub îndrumarea ei, femeia devenindu-i tinerei fete un profesor în tainele înșelăciunii.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 22, sezonul 1, marți, 24 august 2021- VIDEO. Nehir vrea să se întoarcă la Nazîm!

Nehir și Zerrin devin, astfel, „aliate în afaceri” și, în timp ce Nehir profită din plin de frumusețea sa, folosindu-se de ea pentru a atrage oameni bogați, Zerrin minte că este mama frumoasei fete.

Cele două funcționează perfect până într-o zi, când Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personajul numit „Nazîm”. O ceartă între cele două „partenere” o determină pe tânăra fată să-și schimbe viața. Nehir dorește să-și schimbe viața alături de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care s-a îndrăgostit, însă Zerrin se împotrivește apropierii celor doi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine sunt actorii principali ai serialului „Nehir”

La doar 24 de ani, Biran Damla Yilmaz este o actriță extrem de admirată în Turcia și peste hotare, datorită telentului ei de excepție și a frumuseții sale sclipitoare. Aceasta a debutat în anul 2015 cu un rol secundar, jucat în serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", care a reprezentat un pas cu dreptul pe pragul unei cariere de succes.

Citeste si: Zerrin din serialul "Nehir", o frumusete rapitoare in tinerete! Iata ce trasaturi superbe avea celebra actrita Sumru Yavrucuk, cand a debutat in lumina reflectoarelor!

Feyyaz Duman are 39 de ani și de câțiva ani are parte de un succes îmbelșugat. Celebritatea lui a venit odată cu rolul pe care l-a interpretat în serialul "Femeie în înfruntarea destinului". Acesta s-a născut și a trăit mult timp în oralul Mardin, până când a hotărât să studieze la Istanbul, acolo unde s-a înscris în cadrul Universității Tehnice.

Serialul turcesc „Nehir” poate fi urmarit pe Kanal D.

Citeste si: Ce se intampla cu serialele ''Nehir'' si "Doctorul minune", de la Kanal D! Care sunt noile zile si ore de difuzare

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.