Neslihan Atagul, protagonista din Kara Sevda, diagnosticata cu sindromul intestinului cu scurgeri! Unde a plecat actrita sa se trateze si cum a aflat de boala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 10:05
Cum se recupereaza Neslihan Atagul dupa ce a fost diagnosticata cu sindromul intestinului cu scurgeri
Sursa: Instagram

Neslihan Atagul se recupereaza dupa ce a fost diagnosticata cu o boala rara la stomac. Actrita a fost nevoita sa renunte la toate proiectele in care a fost implicata.

Indragita actrita din "Dragoste infinita" a fost nevoita sa renunte la filmarile pentru noul serial in care avea rolul protagonistei din cauza starii precare de sanatate. Frumoasa actrita si indragita si de publicul din Romania a plecat de urgenta in Anglia pentru a se trata. Dupa analizele amanuntite, Neslihan a intrat intr-un program special de nutritie pentru a-si incepe recuperarea. De cand a aflat ca are sindromul  intestinului cu scurgeri, Neslihan Atagul a inceput sa manance mancare gatita acasa, a inceput sa consume avocado si ulei de cocos si sa se adihneasca mai mult pentru a-si recapata energia.

Neslihan Atagul, protagonista din Kara Sevda, diagonosticata cu o boala la stomac

Citeste si: Ce voce dumnezeiasca are protagonistul Taner Olmez din serialul Doctorul minune! Ali Vefa canta intr-o formatie alaturi de alt actor celebru.. Asculta-l si tu mai jos!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Neslihan Atagul nu va mai accepta roluri si nici nu va aparea alaturi de Penelope Cruz sau Catagay Ulusoy in vreun proiect cinematografic. Sotul actritei, Kadir Dogulu, a suferit de acelasi sindrom in trecut. Dupa ce a aflat ca sufera de acest sindrom, cativa jurnalisti au acuzat-o ca si-a fabricat boala pentru a se sustrage din serialul la care filma Sefirin Kizi( Fiica ambasadorului). Actrita a negat toate aceste speculatii si a declarat ca i-a placut sa joace foarte mult in serial si nu a avut niico intentie sa il saboteze cu ceva.

Ea a dezvaluit ca: Serialul "Fiica ambasadorului" este unul de suflet si cel mai drag proiect al meu. Cum pot crede oamenii ca mi-am fabricat propria boala pentru a ma sustrage din show. Ma recuperez, mi-am luat o pauza de care aveam nevoie maxima. Sotul meu, Kadir, mi-a fost mereu alaturi.

Neslihan Atagul, acuzatii dure din partea jurnalistilor ca si-a inscenat boala

Citeste si: Burak Yoruk, acuzatii grave de infidelitate. Cum l-au surprins paparazzi cu fosta iubita! Actorul din Nehir stinge femeile

Managerul lui Neslihan Atagul a declarat ca actrita de origine turca se afla intr-o stare precara ce a facut-o sa renunte la filmari, fiind extenuata. Pe platourile de filmare, actrita folosea comprese speciale pentru stomac in timpul pauzelor. Nu a mai acceptat niciun proiect sau rol respingandu-le pe toate dupa criza de stomac avuta.