O bere rece și un film care să prelungească suspansul, ingredientele unei seri perfecte! Duminica asta urmărești filmul „Cioc cioc”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 sep 2021, 10:00

Ești gata pentru SUSPANS? Filmul de duminică seara, difuzat la Kanal D și oferit de URSUS, te va ține cu sufletul la gură. Ai pregătit berea?

Dacă ai intrat pe contul de instagram Kanal D România și ai ascultat URSUL din tine, atunci cu siguranță știi că seara de duminică este rezervată SUSPANSULUI. Această categorie de film a primit cele mai multe voturi din partea publicului, astfel că duminică seară, filmul oferit de URSUS va prelungi suspansul. Ești gata pentru cele mai tari scene?

Rămâi în SUSPANS și savurează o bere rece! Filmul de duminică seară te va ține în fața televizorului!

S-a încheiat o nouă săptămână de vot pe contul de instagram Kanal D România. De această dată, categoriile de film care au putut fi votate pe InstaStory au fost SUSPANS și ACȚIUNE. Cei mai mulți dintre cei care au ascultat URSUL din ei și și-au exprimat votul au decis că seara de duminică trebuie să fie încărcată de SUSPANS. Astfel, URSUS va ține cont de dorința telespectatorilor, iar la Kanal D va fi difuzat un film care să prelungească tensiunea.

Dacă te vei afla în fața televizorului duminică seară, cu siguranță vei aștepta cu nerăbdare deznodământul filmului care urmează să fie difuzat la Kanal D. Scenele îți vor face inima să bată cu putere, astfel că nu trebuie să pierzi niciun moment.

Pe Kanal D, duminică seară, începând cu ora 22:30, va rula filmul „Cioc cioc” care îl va avea în prim-plan pe Evan Webber. Rămas singur acasă după ce soția și copiii au plecat la plajă, bărbatul va trăi o experiență greu de imaginat. Două tinere vor bate la ușa lui pentru a-i cere ajutorul, iar el le va invita în casă, fără să știe că acest detaliu banal va schimba firul epic al poveștii. 

Serile de duminică petrecute în familie te pot încărca cu energie pozitivă și te pot pregăti pentru o nouă săptămână, astfel că profită de ocazie și urmărește filmul difuzat la Kanal D România duminică seară. Dacă toți cei dragi adoră filmele în care suspansul este vedeta și mereu vă chinuiți să găsiți o explicație pentru scenele din film, atunci filmul din această săptămână vi se potrivește de minune. Savurează o bere rece și nu uita să împarți bucuria cu toți apropiații!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.