RUNE ZODII SEPTEMBRIE 2021. Ce semnale transmit pietrele mistice pentru prima lună de toamnă

Autor: Lavinia Medrea
Ce mesaj transmit runele pentru luna septembrie a acestui an
Sursa: PixaBay

Rune zodii septembrie 2021. Iată ce mesaje magice transmit runele pentru luna septembrie 2021!

BERBEC

Rună: Ansuz

Această rună semnifică respirația divină și îți arată că intuiția e cel mai puternic simț al tău și că te poti baza pe ea permanent. Runa indică faptul că, în acest an, vei primi vindecare sau te vei autovindeca, fie intrând în legătură cu lumea șamanică, fie lucrând cu alte forme de vindecări ezoterice precum reiki.

Runa este pentru tine și o formă de revenire spirituală și îți transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilități psihice și spirituale.

TAUR

Rună: Berkana

Această rună reprezintă vindecare și te îndeamnă să faci pași spre un nou început. Trecutul rămâne în urmă, este cel mai sănătos pentru tine să fie așa.

Acum este timpul să te uiți în față spre oportunitățile care ți se ivesc, să îți găsești puterea de a merge mai departe. Noi începuturi sunt pregătite special pentru tine, trebuie mai întâi să ai grijă de tine cât mai mult.

GEMENI

Rună: Ehwaz

Această rună reprezintă mișcarea și te îndeamnă să ai mai multă încredere în tine pentru a putea evolua.

Ai nevoie să îți asculți mai puțin mintea și mai mult inima, să te conectezi cu corpul tău mai mult. Această rună scoate la iveală adevărul care va fi foarte benefic pentru tine în acest an. Nu te teme nicio secundă că oamenii se vor îndepărta de tine, trebuie să vorbești din suflet cât mai mult.

Citeste si:/ GEMENI/ Horoscop septembrie 2021. Cei născuți în zodia Gemeni vor intra în datorii!

RAC

Rună: Gebo

Această rună semnifică ideea de cadou si te anunță că ceva neașteptat se va întâmpla în viața ta. Este un semn mistic foarte bun, mai ales când vine vorba de dragoste și relație. Ești norocos dacă ai parte de acest simbol, pentru că Universul va fi generos cu tine. Nu uita, totuși, să înapoiezi binele care ți se oferă.

Oferă, celor care merită, iubire și recunoștință.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LEU

Rună: Eihwaz

Această rună reprezintă dorința de a scăpa de o frică pentru a nu-i permite să te controleze în viața de zi cu zi. Runa indică faptul că va avea loc o schimbare majoră și că îți vei urma scopul în viață. Pentru orice groapă în care te-ai afla, această rună este ca o lumină îndrumătoare pentru acest an.

FECIOARĂ

Rună: Dagaz

Această rună înseamnă “zi” și reprezintă fericirea și satisfacția. Universul face totul pe placul tău, deci este momentul să devii conducător al situațiilor din viața ta. Energia ta pozitivă va fi amplificată de magia runei, deci folosește-o în favoarea ta. Runa mai indică și o rezolvare la întrebările care te îngândurează.

Citeste si:// FECIOARĂ// Horoscop octombrie 2021. Cei născuți în zodia Fecioară se vor consuma mult în luna octombrie

BALANȚĂ

Rună: Eihwaz

Această rună semnifică dorința ta de a scăpa de o frică pentru a nu-i permite să te controleze în viața de zi cu zi. Runa arată o schimbare majoră în viața ta, datorită căreia îți vei urma adevăratul scop în viață. Pentru orice gol în care te-ai afla, această rună este ca o lumină îndrumătoare în acest an.

SCORPION

Rună: Fehu

Această rună semnifică bogăția și te îndeamnă să tratezi atent nevoile sau obligațiile tale financiare în acest an. De asemenea, vine și cu vești bune, pentru că banii vor veni la tine, iar munca ta va fi răsplătită. Runa este norocoasă pentru cei care își doresc să înceapă o afacere nouă sau să se angajeze la un alt job.

SĂGETĂTOR

Rună: Hagalaz

Această rună semnifică furtuna și te atenționează că o schimbare necesară va avea loc în viața ta. Nu îți mai priește să faci ce făceai până acum, dar vei face unele schimbări pentru sănătatea ta, pacea ta sufletească si mintea ta. Este timpul să te iubești mai mult și să nu te mai autosabotezi.

CAPRICORN

Rună: Ingwaz

Această rună simbolizeaza munca și productivitate. Va aduce doar beneficii în ceea ce privește cariera ta. Acum este timpul potrivit și perfect să înaintezi cu cariera visurilor tale. Este posibil să primești și o promovare sau o mărire de salariu pentru a-ți fi răsplătită munca depusă.

VĂRSĂTOR

Rună: Jera

Această rună simbolizează schimbarea și îți arată că stai în fața uneia benefice pentru tine. Vei avea mai multă motivație să începi noi capitole benefice în viața ta. Este semnul tău că e vremea să faci loc de schimbări. Este un simbol mistic pozitiv pentru creștere și fertilitate.

PEȘTI

Rună: Kaunaz

Această rună simbolizează creativitatea, inspirația și înțelepciunea. Tu ești singurul care deține putereea pentru a rezolva problemele care pot apărea în drumul tău. Încearcă să scapi de orice frică pe care o ai. Ține minte că ai mereu o rezolvare pentru orice problemă. Runa te sfătuiește să lași trecutul în urmă ca să te poți concentra pe tine.