Surpriză de proporții! Ștefan Ciuculescu este noul coprezentator al emisiunii online prezentate de Bianca Comănici, ”Bărbați vs Femei”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 31 iul 2022, 21:00
Stefan Ciuculescu intr-un nou proiect
Sursa: Instagram

Surpriză mare pentru fanii emisiunii de pe WOWbiz.ro, Ștefan Ciuculescu de la Survivor România i se alătură Biancăi Comânici la cârma emisiunii online ”Bărbați vs Femei”.

Veștile bune se țin lanț pentru fanii emisiunii online ”Bărbați vs Femei”, Ștefan Ciuculescu, fostul concurent de la Survivor România, se alătură celui mai îndrăgit proiect care a ajuns la inimile publicului din mediul online. 

Ștefan Ciuculescu la cârma emisiunii ”Bărbați vs Femei”, alături de Bianca Comănici

După experiența din Republica Dominicană, Ștefan Ciuculescu a aterizat dintre în studioul de la WOWbiz.ro, unde va prelua cârma emisiunii ”Bărbați vs Femei”, în locul lui Alex Mihei.

Alex Mihei își ia adio de la emisiunea care l-a făcut cunoscut publicului din online. Bianca Comănici nu și-a putut stăpâni emoțiile. Aceasta a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii, semn că îi este foarte greu să se despartă de coprezentatorul ei.

”Aveam o stare bună, dar după mi-am dat seama că a trecut foarte mult timp. Suntem de 8 luni aici și am facut multe lucruri împreună”,  a

spus Bianca Comănici. 

Și Alex Mihei s-a arătat vizibil emoționat atunci când a anunțat cine îi va lua locul în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”

”E un moment care eu ma așteptam sa vină, totusi nu ma asteptam să vină atat de repede.

Oamenii stiu ca eu fac parte din echipa Stirile Kanal D, iar timpul meu a devenit limitat, dar asta însaemnă că, din păcate, pentru tine Bianca, proiectul ”Bărbați vs Femei” va continua, dar fără mine în acestă echipă.

Îmi pare rău față de tine. 

Vreau să-ți mulțumesc pentru toate momentele frumoase, nu se știe niciodată unde vom ajunge. Eu am o vorbă după care ma ghidez ”vremuri noi, oameni noi” și ca să treacă mai usor acest moment, vreau acum sa le mulțumesc oamenilor, să facem si marele anunț. Dacă plec, eu nu te las singurică. 

Este momentul să predau legătura noului coleg al Biancăi: Ștefan Ciuculescu! Iese Mihei și intră Ștefan Ciuculescu”,  au

fost cuvintele lui Alex Mihei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Stefan Ciuculescu, dezvaluiri despre relatia cu Sindy: "Am luat-o la mine acasa si..."

Ce spune Ștefan Ciuculescu după ce a preluat cârma emisiunii ”Bărbați vs Femei” 

Ștefan Ciuculescu a fost foarte emoționat în prima ediție a emisiunii, după ce a preluat rolul de prezentator. Acesta i-a mărturisit lui Alex Mihei că Bianca Comănici va fi pe mâini bune.

”Pentru fiecare e un nou început și mă gândesc că și pentru tine o să fie.

Poți sta liniștit că Bianca este nu pe mâini bune, pe mâini foarte bune”  a declarat Ștefan Ciuculescu. 

Citeste si: Stefan Ciuculescu s-a despartit de iubita! Cu cine a petrecut fostul Faimos de ziua lui de nastere