Schimbare majora! Cand poti urmari "40 de intrebari cu Denise Rifai" incepand de saptamana viitoare la Kanal D

Autor: Alice Popescu
40 de intrebari cu Denise Rifai isi modifica ziua si ora de difuzare

Seria de interviuri memorabile cu Denise Rifai si-a aschimbat ora si ziua de difuzare.

Emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai" si-a schimbat ziua si ora de difuzare. Astfel, seria de interviuri cu diverse personalitati marcante din Romania va putea fi urmarita de pe 12 septembrie, in fiecare duminica de la ora 22:00.

Citeste si: Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon! Cum a pozat frumoasa prezentatoare Kanal D

Sezonul nou, cel de-al doilea al emisiunii "'40 de intrebari cu Denise Rifai" a debutat cu un interviu de colectie cu Andreea Marin.

Primul sezon al emisiunii s-a bucurat de un succes uriaș încă de la primele difuzări, generând un interes uriaș din partea publicului larg. Dezvăluirile făcute de invitați în fiecare ediție au devenit subiecte fierbinți în mass-media. Începând de marți, 24 august, telespectatorii vor fi martorii unor noi serii de dezvăluiri în premieră făcute de personalități remarcabile, din diverse domenii de activitate. 

Cine este prezentatoarea emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Personalitate carismatica, profesionist experimentat si respectat in domeniul jurnalistic, Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de stiri si prezentator si realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jurnalist transant, personalitate carismatica in peisajul media romanesc, Denise Rifai va face parte, incepand din aceasta toamna, din echipa Kanal D. Cu o experienta bogata in media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formarii pentru a ajunge un jurnalist de succes. A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator si realizator de emisiune de stiri si talk-show. Timp de aproape noua ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnalisti si moderatori de la Realitatea TV.

A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti si a tinut de multe ori primele pagini ale ziarelor prin temele lansate in spatiul public.

  

Denise Rifai este acum este pregatita de o noua provocare si spune ca telespectatorii o vor regasi la fel de incisiva si pregatita pentru a le oferi experiente memorabile si relevante in fata micului ecran.

Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus "Da!" cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai ”,
a declarat jurnalista.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.