Imaginile care ii dau de gol! Ce au facut Maria si Marinescu cu cateva ora inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 00:50
Cum au fost surprinsi Maria si Marinescu inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură YouTube

Cum a fost surprins cel mai iubit cuplu de la Puterea dragostei care a castigat titlul de "Cuplul anului" in sezonul 3?

Maria si Marinescu din sezonul 3 "Puterea dragostei" au castigat titlul de "Cuplul anului" si un cec in valoare de 1500 de euro. Mai mult, cei doi au intrat deja in Marea Finala "Puterea dragostei", sezonul 3 care va avea loc astazi, incapand de la ora 19:00. Maria si Marinescu sunt unul din cuplurile cele mai iubite cupluri din show-ul matrimonial "Puterea dragostei" care se isi va disputa Marea Finala in aceasta seara.

Cei doi au sanse reale la marele premiu in valoare de 10 000 de euro si castigatori ai sezonului 3 "Puterea dragostei".

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. EI au castigat la Puterea dragostei! Cine e cuplul anului. Cristina Mihaela a facut anuntul

Pentru a sabatori prima victorie, Marinescu si Maria au fost surprinsi cand luau o cina romantica la un restaunrant de fite. Cei doi s-au delectat cu bucate alese dintr-un meniu numai cu preparate delicioase. Cei doi si-au spus cel mai probabil cuvinte romantice si vor sa revina in forta, in direct, in Marea Finala unde se vor desemna castigatorii sezonului 3 "Puterea dragostei". Cei doi si-au indemnat sustinatorii sa ii voteze in numar cat mai mare pentru a putea castiga.

Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Cine sunt posibilii castigatori

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alaturi de Maria si Marinescu, au mai intrat in Marea Finala Codrut si Alexandru, iar la fete Alexandra si Adriana. Inca doi concurenti vor fi stabiliti prin vot ca finalisti in Marea Finala din aceasta seara de la ora 19:00.

Citeste si: Cum a desfiintat-o Codrut pe Maria inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3: "Erai o disperata!" SECRETUL dezvaluit de fata cu Marinescu despre concurenta

Finala Puterea dragostei 2021. Maria si Marinescu au castigat titlul de Cuplul anului la Puterea dragostei, sezonul 3

Susținătorii concurenților de la „Puterea Dragostei” vor avea ocazia să își voteze favoriții și vor afla, în direct, duminica aceasta, cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului are emoții uriașe și declară că toți cei opt finaliști, 4 băieți și 4 fete, și-au demonstrat puterea dragostei, însă numai doi dintre aceștia vor fi declarați câștigători. 

„După un an pot spune că unesc destine, este cel mai frumos lucru pe care îl poate face un om. Dacă la debutul sezonului trei declaram că este interesant să fii în poziția lui Cupidon, acum pot spune că sunt foarte mândră de tot ceea ce a luat naștere sub ochii mei. Am avut un rol important în aceste povești la finalul cărora s-au format 4 cupluri solide, care se țin mână de mână, prin viață, și pe care le admir enorm. Emisiunea "Puterea dragostei" trece dincolo de ecran, este viața reală, este tot ceea ce noi trăim, simțim, visăm. Cred cu tărie că atunci când iubești, nimic și nimeni nu îți poate sta în cale, adevărata putere a dragostei există.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.