CINE este Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Totul despre concurentul care nu a avut nicio relație până în prezent

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 04:00
Vlad, concurent în casa Puterea Dragostei, sezonul 4
Sursa: Captură KANAL D

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Descoperă-l pe concurentul din nou sezon Puterea Dragostei care este gata să dea totul pentru iubire. Cine e Vlad de la Puterea Dragoste și cu ce se ocupă?

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Începe un nou sezon Puterea Dragostei, astfel că 7 băieți și 7 fete sunt în căutarea iubirii adevărate. Cine este Vlad, concurentul de la Puterea Dragostei, sezonul 4, care nu a avut nicio relație până să intre în casa iubirii?

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cine este Vlad, câți ani are și de unde este?

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Vlad face parte din cei 7 băieți care au intrat în casa Puterea Dragostei, în sezonul cu numărul 4. Bogdan Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei este din Cluj și are 20 de ani. Vlad s-a născut pe 10.07.2001 și este zodia Rac. Concurentul de la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 4, este gata pentru cea mai importantă experiență din viața lui și își dorește să simtă fiorii primei iubirii, având în vedere că nu a mai avut o relație până în momentul de față. 

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Vlad își dorește să întâlnească marea iubire în casa Puterea Dragostei și așteaptă din partea fetelor să facă primul pas spre el, concurentul mărturisind că nu face niciodată primul pas în relație, mai ales dacă nu primește semnale că este dorit.

Citeste si: Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenti! Cine este concurentul-surpriza din sezonul 4 Puterea dragostei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cu ce se ocupă Vlad?

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Vlad încă nu și-a terminat studiile, astfel că în prezent este student în Anglia, concurentul de la Puterea Dragostei pregătindu-se pentru a deveni antrenor de fotbal și dezvoltare personală. Acest lucru înseamnă că sportul ocupă un loc foarte important în viața lui, fiind principala lui preocupare.

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce spune Vlad despre intrarea în casa iubirii?

Vlad de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Pentru că nu a avut niciodată o relație, acum, după intrarea în casa Puterea Dragostei, Vlad este pregătit să lupte pentru iubire. Concurentul din sezonul 4 al emisiunii Puterea Dragostei spune despre el că este o fire competitivă și că deja se visează în Marea Finală a emisiunii, Vlad fiind gata să le țină piept posibililor rivali în dragoste.

„Dragostea adevărată tind să cred că se află în spatele acestor uși și sunt aici să o găsesc. Motivul pentru care am venit la această emisiune este că vreau să am parte de cât mai multe experiențe în viață și, de ce nu, poate o să îmi găsesc jumătatea aici, la Puterea Dragostei.(...) Nu am avut niciodată o prietenă și poate o să îmi găsesc aici.”,

a spus Vlad, concurentul de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Citeste si: CINE este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Tot ce trebuie să știi despre noul concurent

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.