Cu EL s-a iubit Roxana Buzoiu. Barbatul a ajuns in sezonul 4 Puterea dragostei: "Da, am locuit impreuna!" Detalii neasteptate despre relatia lor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 05:30

Roxana Buzoiu s-a iubit cu unul din actualii concurenti din sezonul 4 Puterea dragostei. Tanarul spune ca au avut o relatie scurta cu nabadai.

Iacob de la Puterea dragostei, sezonul 4 a dezvaluit inca de cand a intrat in casa dragostei ca s-a iubit cu fosta concurenta din primele doua sezoane, Roxana Buzoiu. Cei doi, insa, nu au reusit sa aiba o relatie de lunga durata, asa ca s-au despartit repede desi luasera decizia sa locuiasca si impreuna.

Citeste si: De ce s-a imbracat Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei in rochie de mireasa in Marea Finala. GESTUL neasteptat al lui Codrut

Puterea dragostei sezonul 4. Iacob s-a iubit cu Roxana Buzoiu

Iacob Gagea locuieste in Londra, dar s-a născut lângă Cluj, dar are o locuință în Constanța. Are 12 frați, este plecat în străinătate de la 17 ani. O parte dintre frații lui locuiesc în Anglia. A venit în competiție pentru a o găsi pe cea cu care să își unească destinele la îndemnul părinților săi, care s-au căsătorit la vârsta de 24 de ani și vor ca fiul lor să le calce pe urme.

Lucrează ca agent de securitate.

„Am avut o relație cu Roxana. Prefer să nu povestesc. Nu a fost o relație lungă. A fost doar de o lună. Am locuit împreună atât, o lună, e de ajuns. E prea complicat. să locuiești cu cineva). Dacă nu ești compatibil, nu are rost.” 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea dragostei sezonul 4. Cine este Iacob, noul concurent din casa Puterea dragostei

Portile casei "Puterea dragostei", sezonul 4 s-au deschis din nou. Cristina Mihaela, gazda reality-show-ului matrimonial iti da intalnire incepand de astazi cu noii concurenti ai sezonul 4 "Puterea dragostei" si aventurile lor in incercarea de a-si gasi perechea, a trai, a suferi si la sfarsitul competitiei, a se bucura din plin de victorie si de ce nu, de o transformare sufleteasca menita sa ii aduca pe culmile gloriei. 

 

Intrigi, pasiuni, razbunari, iubire, deziluzii, dar si sperantele in gasirea sufletului pereche ii asteapta pe concurentii sezonului 4 "Puterea dragostei". O noua aventura incepe pe malurile Bosforului. 7 fete si 7 baieti sunt gata sa descopere misterele iiubirii chiar aici, in Istanbul. Vraja dragostei se tese chiar aici in capitala sultanilor.  "Bine ati venit la "Puterea dragostei", sezon 4!",

a anuntat Cristina Mihaela!