Mesajul Alexandrei pentru Codrut dupa ce concurentul a refuzat sa o ceara de sotie in Finala Puterea dragostei sezonul 3

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 05:50
Ce mesaj i-a transmis Alexandra lui Codrut dupa Marea Finala sezonul 3 Puterea dragostei
Sursa: Instagram

Alexandra spera ca in Marea Finala a sezonului 3 Puterea dragostei sa fie ceruta de sotie de catre iubitul ei, Codrut.

Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei, a imbracat rochia de mireasa in Marea Finala ce s-a desfasurat duminica aceasta, in speranta ca iubitul ei, Codrut, isi va face curaj si o va cere de sotie. Fosta concurenta de la Puterea dragostei, sezonul 3, a spus inca de la inceput ca a venit pregatita cu rochia pentru ca isi doreste sa isi intalneasca alesul si sa se si marite. Alesul si l-a gasit in persoana lui Codrut, insa iubitul ei nu i-a pus marea intrebare motivand ca nu este inca momentul.

Alexandra, mesaj pentru Codrut dupa ce nu a cerut-o in casatorie

Cristina Mihaela: „Tu ai venit încă din prima zi a competiției cu rochia de mireasă la tine”

Alexandra: „Eu v-am spus și uitati-mă îmbrăcată în finală cu rochia de mireasă!”. 

Codruț: „Cu rochia de mireasă am decis să nu ne grăbim, pentru că avem tot timpul din lume.

Eu sunt un ginere mai modern”

Citeste si: Cu EL s-a iubit Roxana Buzoiu. Barbatul a ajuns in sezonul 4 Puterea dragostei: "Da, am locuit impreuna!" Detalii neasteptate despre relatia lor

Cristina Mihaela: „Sa știi că m-ai dezamăgit! Alexandra mi-a zis: Eu sunt pregătită să mă căsătoresc! A rezolvat și cu buletinul.  Ți-e teamă de căsătorie”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca nu va imbraca deocamdata rochia de mireasa, Alexandra si Codrut par ca se inteleg de minune si acest aspect nu le-a stricat relatia, din contra par mai apropiati ca niciodata. Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei a postat pe Instagram un mesaj emotionant pentru iubitul ei: "Mi-ai dat umărul tău să mă sprijin atunci când mă simțeam doborâtă ,o parte din mintea ta atunci când mă purtăm nebunește, mână ta să mă ajute să merg mai departe și inimă ta să îmi vindece toate rănile.

Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine." 

Alexandra ar fi preferat ca langa ea sa stea Codrut ca si castigator in Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3 si nu Marinescu cu care are foarte multe discutii in contradictoriu de cand s-a terminat sezonul in care cei doi au participat.

Alexandra: "Cand suntem unul langa altul, ne dam sageti.

Multi nu il cunosc. Stiam ce va urma, ce va spune. Faptul ca nu am stat atat de mult cu Codrut, insa unele lucruri trebuie sa ramana in privat. Eu m-am consumat foarte mult si mergeam acasa foarte suparata. La inceput, am avut perioade cand nu mai puteam. El a incercat, dar nu sa fie ceva serios, insa nu era genul meu de barbat.  El si-a dorit sa se intoarca si am avut o zi cand am mers la plaja.
A venit la mine si mi-a zis sa formam un cuplu."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.