// SFÂNTA ANA 2021 // Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți de Sf Ana! Ce mesaje haioase poți trimite?

Autor: Andrei Ionescu
Sfânta Ana 2021: mesaje pe care să le trimiți de Sf. Ana

Sfânta Ana 2021. Sărbătoarea de Sf Ana pică în 2021 în ziua de joi, 9 septembrie. Iată cele mai frumoase și haioase mesaje pe care să le trimiți apropiaților de Sfânta Ana.

Sfânta Ana 2021.  Ziua de 9 septembrie este o sărbătoare cu cruce neagră în Calendarul Ortodox, zi în care îi celebrăm pe părinții Sfintei Fecioare Maria, Ioachim și Ana.

Sfânta Ana se sărbătorește pe 9 septembrie în calendarul ortodox și în cel greco-catolic și pe 26 iulie în calendarul romano-catolic. Cultul Sf. Ana a început să fie răspândit în secolul al VI-lea, mai întâi la Răsărit și, ulterior, în Occident, în secolul al X-lea.

Cultul Sf. Ioachim, tatăl Sfintei Fecioare Maria, a început să se răspândească mai aproape de zilele noastre, în secolul al XVI-lea.

Biserica Sf. Ana din Ierusalim a fost construită în anul 1142, la inițiativa văduvei Avda a lui Balduin I, care a fost rege al Ierusalimului între anii 1100-1118. Biserica Sf. Ana din Ierusalim a fost așezată în apropierea Porții Leilor și a Lacului Bethesda deoarece se presupune că părinții Sfintei Fecioare Maria, Ana și Ioachim, ar fi locuit aici.

Sfânta Ana 2021: Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți de Sfânta Ana

Sfânta Ana 2021. La mulţi ani, Ana! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări.

Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

La mulţi ani!

Toate florile din lume pentru tine, Ana! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulți ani!

Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător.

Multumesc că ai grijă de mine!

Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubită și să ai parte de tot ce îți doresti. La mulți ani!

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Să fi cuminte și să asculți de prietenii tăi pentru că noi îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume.

Ana, azi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu așa, blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău. Ești o prietenă de nădejde și un adevărat om. La Mulți Ani din tot sufletul!

Cu ocazia zilei tale de nume îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dragă Ana, îngerii să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze drumul în viața! La mulți ani, Ana scumpă!

De ziua numelui tău fie ca cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

Citeste si: Tradiții și superstiții de Sfânta Ana: De ce nu e bine să muncești în această zi

Sfânta Ana 2021: Cele mai haioase mesaje pe care să le trimiți de Sfânta Ana

Sfânta Ana 2021.  Anişoară, Anişoară, eu la tine vin diseară, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani! 

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume,/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

Chiar dacă ai nume de Sfântă știu că diseară o să ne dai de băut, o să ne cinstești și o să ne primești cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi.

La mulți ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulți ani și sus paharul!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

Sfânta Ana 2021: Cea mai importantă rugăciune pe care să o rostești de Sf Ana

Sfânta Ana 2021.  Într-un moment de durere, Sfântă Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin acum la tine cu speranţa că mă vei ajuta şi cu inima plină de veneraţie.

Tu eşti o făptură preiubită de credincioşi, şi mai ales de femei, pentru că, datorită sfinţeniei vieţii tale ai fost aleasă de Dumnezeu să fii vrednică, să fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvântată între toate femeile şi Născătoare de Dumnezeu.

Plini de încredere şi de veneraţie pentru minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o, milostivă Sfântă Ana, să binevoieşti a mă primi în grupul celor pe care-i ocroteşti în mod deosebit.

Ia-mă sub puternica ta pază şi dobândeşte-mi de la Dumnezeu harul să pot avea o căsnicie fericită, până la adânci bătrâneţe, să am copii şi să mă aperi de necazul nerodirii. Ajută-mă să mă bucur de acele virtuţi cu care tu ai fost înzestrată din plin. Ajută-mă să-mi recunosc greşelile, să le plâng cu amar, să am o iubire înflăcărată faţă de Iisus şi de Maria şi să pot fi de folos semenilor necăjiţi din preajma mea.

Vreau să pot dărui şi eu săracilor aşa cum ai făcut tu şi blândul Ioachim, soţul tău.

Fereşte-mă în viaţă Prea Sfântă Ana de orice primejdie trupească şi sufletească şi să fii  lângă mine în clipele de boală, de necaz şi de primejdie, până la sfârşitul vieţii mele. Cu ajutorul tău vreau să ajung la cer, unde s-o pot lăuda împreună cu tine, pe Fecioara Maria, fiica ta.

Citeste si:// Mesaje de Sfânta Maria Mică 2021// Cele mai frumoase și mai amuzante mesaje pe care să le trimiți de Sf Maria Mică