Restricțiile revin de azi pe teritoriul României ! Care sunt localitățile vizate

Autor: Lavinia Medrea
Restricțiile revin în România de astăzi!
Sursa: iStock

Restricțiile revin de astăzi în România! Rata de incidență a depășit numărul de 10 la mia de locuitori într-o comună din Cluj.

Restricțiile revin de astăzi în România! Autoritățile județului Cluj au declarat că s-a depășit rata de infectare de trei la mia de locuitori în ultimele două săptămâni în comunele Cătina și Mărgău, astfel că în comuna Cătina rata de infectare este de 4,19 la mia de locuitori, iar în comuna Mărgău rata de infectare este de 10,59 la mia de locuitori.

Restricțiile revin de astăzi în România! Ce nu vom mai avea voie să facem

Autoritățile au hotărât să impună mai multe de  restricții de  protecție începând de astăzi și până pe 9 septembrie.

Citeste si: România intră în scenariul roșu! Ce ORAȘE și localități vor avea parte de restricții dure

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Organizarea de activități sau evenimente în sălile de cinematografie, sălile de spectacol, desfășurarea și participarea la festivaluri și activitățile de tip sportiv sunt strict interzise. Totodată, se vor menține închise și barurile, restaurantele, sălile de jocuri de noroc și discotecile. De asemenea, organizarea de evenimente private este strict interzisă.

Citeste si: Încă două localități au intrat în scenariul roșu. Restricțiile impuse de autorități

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CSJU) Cluj a hotărât să impună o listă cu restricții și în comuna Feleacu săptămâna trecută, după ce rata de infectare cu virusul Covid-19 a depășit 3,37 la mia de locuitori.