"A incercat Anamaria Prodan sa-ti cumpere voturi la Bravo, ai stil!"? Catalin Botezatu răspunde întrebărilor lui Denise Rifai

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 sep 2021, 16:59
Ce raspuns a dat Catalin Botezatu atunci cand a fost intrebat daca i-au fost cumparate voturi de catre Anamaria Prodan
Sursa: Captură KANAL D

Catalin Botezatu a raspuns sincer la cele mai incomode intrebari legate de viata si cariera lui.

"A incercat Anamaria Prodan sa-ti cumpere voturi la Bravo, ai stil!"? "Ai mintit cand ai spus ca ai fost ucenicul lui Gianni Versace?" "Ti-a fost pusa viata in pericol din cauza camatarilor?" "Ai fost abuzat in inchisoare?" Sunt cateva dintre intrebarile pe care Denise Rifai i le va adresa designerului Catalin Botezatu in emisiunea de duminica de la ora 22:30.

Catalin Botezatu la 40 de intrebari cu Denise Rifai. Raspunsul designerului in legatura cu asa-zisele voturi cumparate de Anamaria Prodan

Designerul Catalin Botezatu este invitatul de duminica seara a lui Denise Rifai la "40 de intrebari cu Denise Rifai". Creatorul de moda a raspuns sincer la intrebarile puse de moderatoarea TV. Intrebat daca i-a fost pusa viata in pericol din cauza camatarilor, Catalin Botezatu a raspuns scurt ca da, voiau sa il omoare la propriu. Designerul a raspuns inclusiv ca in permanenta este nevoit sa joace un rol: "In ultima perioada joc un rol permanent".

In ce priveste iubirea, Catalin Botezatu este convins ca nu mai vrea sa faca un pas gresit: "Nu mai vreau sa fac aceeasi greseala niciodata. Uneori ma simt neputincios, a mai spus Catalin Botezatu in emsiunea lui Denise Rifai.

Catalin Botezatu la 40 de intrebari cu Denise Rifai. Designerul recunoaste ca a fost in pericol de moarte din cauza camatarilor

Citeste si: Catalin Botezatu, ADEVARUL despre orientarea lui sexuala. Designerul a elucidat cel mai mare mister din viata lui: "Am facut tot felul de..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscut designeri romani pe plan national si international. Designerul a cunoscut o ascensiune fulminanta si odata cu proiectul "Bravo, ai stil!" in care a fost prezent in calitate de jurat numeroase sezoane, insa pana la inceperea noului sezon, cel de-al saptelea, mai exact, Catalin Botezatu si-a anuntat retragerea de la masa juratilor.

"Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul „Bravo, ai stil!”. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viaţa mea şi abia aştept să îl împărtăşesc şi cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulţumesc pentru sprijinul vostru, că mi-aţi fost şi îmi sunteţi alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.

Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu veşti, aşa cum v-am obişnuit! Va îmbrăţişez pe toţi!”, a declarat  Cătălin Botezatu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.