Gestul făcut de fiica lui Ivan Patzaichin în memoria tatălui său. Ivona, mândria campionului român, este sfâșiată de durere

Autor: Alexandra Gabriela
Ivan Patzaichin
Sursa: Facebook

Moartea lui Ivan Patzaichin a lăsat durrere în sufletele celor care l-au cunoscut. Cea mai afectată de tragedie este, însă, fiica lui, Ivona.

Un mare campion al României s-a stins din viață, iar o dată cu el s-au frânt mii de inimi. Poate cea mai grea suferintă o duce acum fiica lui Ivan Patzaichin, Ivona Beatrice. După ce familia a anunțat tragica veste a trecerii în neființă a canotistului cunoscut în toată lumea, sute de mesaje de condoleanțe și păreri de rău au fost scrise pe rețelele de socializare.

" Ivan a plecat şi nu se mai întoarce .” a scris familia lui Ivan Patzaichin pe Facebook.

În semn de respect pentru tatăl ei, Ivona Beatrice Patzaichin și-a schimbat fotografia de profil și de copertă cu două imagini negre, semn de doliu și durere sufletească.

Cel mai important moment din viața lui Ivan Patzaichin a fost nașterea fiicei sale

Campionul României la canotaj s-a căsătorit în anul 1976 cu femeia vieții lui, Georgiana. Un an mai tarziu, s-a născut fiica celor doi, moment mult așteptat de Ivan Patzaichin.

Din prima clipă, sportivul care i-a făcut mândrii pe români de nenumărate ori, a adorat-o pe micuța Ivona și nu a scăpat-o din ochi până în ultima clipă a vieții.

"Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele."  a declarat campionul acum câțiva ani despre fiica sa, cu care a avut o relație specială.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În prezent, Ivona Beatrice Patzaichin are 44 de ani și lucrează în cadrul Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.

Fiica marelui sportiv deține o funcție de conducere, fiind președintele unei comisii de evaluare a unităților spitalicești.

Citeste si: Mare atentie! Cum se manifestă boala care l-a omorât pe marele actor Ion Caramitru

Ivan Patzaichin, nemuritor în sufletele celor care l-au iubit

Canotistul român a decedat duminică, la vârsta de 71 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă.

Citeste si: ULTIMA ORA! Ivan Patzaichin, cel mai mare canoist român, a murit la 71 de ani. Care este cauza decesului

Ivan Patzaichin a cucerit 7 medalii olimpice, 4 medalii de aur, 3 medalii de argint și a participat la 11 ediții ale campionatelor mondiale, unde a câștigat 22 medalii dintre care 8 de aur.

 

Taguri: