Marisa Paloma a anunțat sexul bebelușului! Vedeta este în culmea fricirii. Fetiță sau băiețel?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 01 aug 2022, 12:15
Fetiță sau băiețel?
Sursa: Instagram

Marisa Paloma, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, a anunțat sexul bebelușului. Vedeta este în culmea fericirii!

Marisa Paloma trece prin cea mai frumoasa perioadă din viața ei, urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Fetiță sau băiețel?

Marisa Paloma, mămică pentru prima dată

Marisa Paloma a organizat o petrecere în cinstea dezvăluirii sexului bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lună.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare toate momentele frumoase care se întâmplă în viața ei. Aceasta le-a povestit și despre momentul în care a aflat că este însărcinată cu primul copil.

 ” Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt.

Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla.

Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!! Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața

noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea   de până acum.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.", a spus Marisa Paloma într-o postare pe Instagram.

Citeste si: Marisa Paloma, fosta castigatoare "Bravo, ai stil!", insarcinata? Cum a dat-o de gol logodnicul ei printr-un schimb de mesaje

Marisa Paloma a anunțat sexul bebelușului

A sosit momentul mult așteptat de toată lumea, momentul în care Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Acest moment nu purea fi imortalizat îl alt fel decât cu o petrecere surpriză, în care le-a împărtășit apropiaților dacă va avea fetiță sau băiat.

Suspansul a meritat, se pare că Maria urmează să devină mămică de fetiță. Larisa Udilă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, a fost cea care a făcut publică frumoasa veste, printr-un video postat pe Instagram în care anunță sexul bebelușului: "It’s a GIRL! Congrats SIS🎀!"

.

Citeste si: Marisa Paloma, dezvaluiri despre sexul bebelusului. Ce nu ii place sa ii faca iubitul in aceasta perioada. Multe femei ar fi innebunite