Horoscopul INDIAN al săptămânii 6-12 septembrie. Vezi aici ce ți-au pregătit marii înțelepți ai lumii

Autor: Alexandra Gabriela
Actualizat: 01 aug 2022, 13:35
Credință buddistă
Sursa: PixaBay

Horoscopul indian te poate surprinde prin spriritualitatea și sfaturile marilor întelepți ai vremii.

Horoscopul indian al săptămânii 6-12 septembrie a fost scris și dat mai departe de către marii întelepți care se bazează pe spiritualitatea și reîncarnarea sufletului. Scripturile vechi de peste 6.000 de ani stau la baza astrogramei pe care maeștii indieni o crează.

Astrologia indiană sau vedică utilizează calendarul bazat pe constelații, unde luna se află în centru. În astrograma indiană există, asemenea horoscopului indian, 12 zodii, care au același nume ca și astrologia clasică.

Citeste si: Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

Horoscop indian BERBEC-MESH (14 aprilie-14 mai)

Câțiva pași în spate sunt necesari în această perioadă, mai ales în ceea ce privește locul de muncă sau în relația cu partenerul de viață. Cei mai tineri din familia ta îți pot umple inima de bucurie, asta pentru că este posibil să îți aducă glorie și faimă, câștigând premii importante.Se

anunță și interese noi la orizont, un hobby sau poate o îndeletnicire care te relaxează și îți aduce bună dispoziție.

Care sunt trăsăturile Berbecului în horoscopul indian? Curaj, putere mare de muncă, lider înnăscut, sinceritate și impulsivitate. Berbecul se îndrăgostește repede, fiind un romantic convins. Adoră relațiile serioase și pune preț de fidelitatea emoțională.

Horoscop indian TAUR-Vrishabh (15 mai-13 iunie)

Pentru tauri, astrograma nu le favorizează căsătoria nici anul acesta. Cel mai probabil vei fi nevoit să îți amâni din nou planurile. Totuși, nu dispera întrucât sunt șanse mari ca apele să se liniștească în curând. Din punct de vedere profesional ești favorizat, asta pentru că s-ar putea să apară bani frumoși din hobby-urile tale.

Care sunt trăsăturile Taurului în horoscopul indian? Iubitor,

grijuliu, familist, orgolios și încăpățânat. Loialitatea și seriozitatea sunt punctele lor cheie într-o relație.

Horoscop indian GEMENI-Mithun (14 iunie-15 iulie)

În ultima perioadă se pare că ți-ai creat o lume imaginară de care nu te poți desprinde. Astrele îți recomandă să revii cu picioarele pe pământ și să te bucuri de viață, așa cum este ea, cu bune și cu rele. Se anunță recompense pentru munca, inteligența și proiectele pe care le-ai realizat în săptămânile trecute.

Care sunt trăsăturile Gemenilor în horoscopul indian? Excelent om de comunicare, extrovertit și plin de imaginație. În amor gemenii fug de persoanele posesive și au nevoie de mult spațiu pentru a-și aprecia partenerul.

Horoscop indian RAC-Kark (16 iulie-15 august)

Nu uita să respiri calm și să privești lucrurile dintr-un alt punct de vedere.

În viitorul apropiat este posibil să pleci într-o călătorie de afaceri. Chiar dacă se întrevăd unele probleme la orizont, le vei putea trece cu răbdare și înțelegere profundă. Persoanele mai în vârstă din familie te pot susține financiar.

Care sunt trăsăturile Racilor în horoscopul indian? Sensibil, înțelegător, romantic și loial. Preferă să se retragă în propria carapace atunci când întâmpină o problemă.

Horoscop indian LEU-Shimha (16 august-15 septembrie)

Sapătămâna aceasta este o ocazie excelentă pentru a merge într-o vacanță cu familia. Prietenii vă sunt aproape, ceea ce nu face decât să vă bucure și să fiți pus pe distracție. Ai încredere în tine și bucură-te de momentul prezent. E timpul tău să strălucești!  În weekend s-ar putea să te viziteze o persoană dragă.

Care sunt trăsăturile Leilor în horoscopul indian? Ambiția, determinarea și motivația. Se pricepe de minune să conducă dinamica unui cuplu.

Horoscop indian FECIOARĂ-Kanya (16 septembrie-17 octombrie)

Partea financiară se anunță înfloritoare la sfârșitul săptămânii. Simțul umorului te salvează din situațile încurcate, iar soarele va apărea din nou pe strada ta. Compromisurile pe care le-ai făcut pentru munca ta vor da în sfârșit rezultatele mult așteptate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care sunt trăsăturile Fecioarelor în horoscopul indian? Responsabilitatea, ordinea și corectitudinea. Mămos și grijuliu, Fecioara se poate desprinde mai greu din sânul familiei sau dintr-o relație în care a investit sentimente sincere.

Horoscop indian BALANȚĂ (18 octombrie-14 noiembrie)

Sănătatea este excelentă, iar tu te bucuri de dragostea familiei care te înconjoară cu multă atenție. Astrele sunt de partea ta, tu doar relaxeaza-te și bucură-te de prieteni și familie. Dacă participi la un concurs sunt șanse mari să câștigi un premiu valoros.

Care sunt trăsăturile Balanțelor în horoscopul indian? Comunicarea, echilibrul, sinceritatea. Balanța se îndrăgostește ușor, dar îi și trece la fel de repede.

Horoscop indian SCORPION-Vrishchik (15 noiembrie-14 decembrie)

Succesul mult așteptat depinde acum de efortul pe care ești dispus să îl depui. Dacă te gândești la căsătorie acum este momentul pentru a întâlni o persoană specială, cu care sp pui bazele unei familii. Nu uita însă și de tine și nu neglija sănătatea.

Care sunt trăsăturile Scorpionilor în horoscopul indian? Mister, sensibilitate, mândrie. Scorpionul este pasional în relații și nu vrea să fie lăsat pe locul doi.

Horoscop indian SĂGETĂTOR-Dhanu (15 decembrie-14 ianuarie)

Dacă vrei să îți schimbi locul de muncă acesta este un moment perfect pentru o schimbare. Deși veniturile tale sunt stabile, încearcă să nu mai arunci banii pe fereastră. Nu duci lipsă nici de sprijinul familiei, care este gata să îți ofere o mână de ajutor. O mulțime de vești bune se anunță în viitorul apropiat.

Care sunt trăsăturile Săgetătorului în horoscopul indian? Prietenie, onestitate și toleranță. NU lasă pe nimeni în urmă și te poți baza tot timpul pe el. Un prieten loial și un partener de nădejde.

Horoscop indian CAPRICORN-Makar (15 ianuarie-12 februarie)

Citeste si: Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

Nu mai lua lucrurile așa cum vin. Nu e totul roz, dar nici nu trebuie să faci o dramă din tot ce se întâmplă în jurul tău. Controleaza-ți impulsivitatea și nu mai lăsa emoțiile să te conducă. Învață să ierți și vei fi mai căștigat.

Care sunt trăsăturile Capricornului în horoscopul indian? prietenie, generozitate, onestitate. În relații amoroase tinde să devină posesiv și să se agațe de orice ceartă.

Horoscop indian VĂRSĂTOR-Khumbha (13 februarie-12 martie) 

Comunicarea cu un partener de afaceri nu te pune într-o lumină favorabilă. Încearcă să te desprinzi de furie și vei gândi mai limpede. Ai răbdare și la final lucrurile vor reveni pe un făgaș normal.

Care sunt trăsăturile Vărsătorului în horoscopul indian? Uman, fire libertină și încrezătoare. Ajunge să realizeze tot ce și-a propus, indiferent de greutățile care îi ies în cale.

Horoscop indian PEȘTI-Meen (13 martie-13 aprilie)

Se anunță zile încărcate la serviciu. Cel mai probabil weekend-ul îl vei petrece tot la birou. Cu toate astea, vei simți satisfacție iar laudele vor fi pe măsură. Nu îți uita scopul iar visele ți se vor îndeplini.

Care sunt trăsăturile Peștilor în horoscopul indian? Persoană spirituală, sensibilă, emotivă, visătoare și romantică. În relații este gelos, dar iubește cu adevărat până la sfârșit.