Ruxi de la Bravo, ai stil! 2021 a venit cu un ceas care costa cat o masina de lux! Cum arata tinuta concurentei care ajunge la pretul unui apartament

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 sep 2021, 10:11
Ruxi, show total la Bravo, ai stil! sezonul 7 cu o tinuta scumpa

Ruxi a epatat in prima editie a noului sezon Bravo, ai stil! sezonul 7 cu o tinuta de zeci de mii de euro.

Ruxi a venit cu o tinuta si o atitudine care nu doar ca i-a multumit pe juratii "Bravo, ai stil!" 2021 in prima editie a noului sezon, insa a facut un show de zile mari. Concurenta pusa mereu pe glume si ironii, a binedispus tot platoul emisiunii. Mai mult, nici incidentul in care i s-au vazut chilotii, nu a facut-o sa isi piarda din stralucire, ci mai mult, Ruxi Opulenta asa cum este cunoscuta in mediul online a facut haz de necaz.

Bravo, ai stil! 2021. Tinuta lui Ruxi costa cat o avere

Ruxi: "Hello, poor people, how are you!"

Raluca Badulescu: "Eu te urmaresc, te stiu demult...tinuta este exceptionala. Sunt curioasa de fiecare aparitie a ta. Sunt curioasa de ce o sa faci, ce o sa inventezi, pe o cine o sa te aduci pe scena.

Rochia este very funny!"

Tibi Clenci: "Cred ca ar fi trebuit sa evidentiezi mai mult body language. Expresia vine cu tot apanajul asta.Mi-a placut intoarcerea ta. Pe spate, ar fi trebuit sa faci ce va cu chilotii..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi:" Mi s-au vazut chilotii? Mi s-au vazut tot timpul?"

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi a facut show total pe podiumul primei editii Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu: "Intalnesc o coafura care cu adevarat reprezinta o altrnativa la tinuta. Imi place si ceasul peste maneca care evidentiaza ca pana si cel mai poor people e cel mai poor.

Noi iti dorim succes!"

Ruxi a declarat inca de la inceput de cand a aflat ca va face parte din cele 9 concurente "Bravo, ai stil!" ca vrea sa isi duca proiectul si in emisiune." Vreau sa imi duc proiectul si in emisiune, dar sa vad daca ma vor lasa pentru ca acolo este aroganta maxima, opulenta maxima si foarte putina lume o intelege si na, daca vine "poor people" in show o sa iasa scandal mare.

O sa inceapa certurile pentru ca "poopr people" nu glumeste. Nu sta la discutii cu saracii. Esti saraca, bun, pa!" 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.