Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română - Episodul 11, sezonul 1, miercuri, 8 septembrie 2021 - VIDEO. O nouă cumpănă pentru medicul Ali!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 aug 2022, 14:00
Doctorul minune
Sursa: captura Kanal D

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, episodul cu numărul 11 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

După ce i s-a făcut plângere la Ministerul Sănătății și a fost în pericol chiar să își piardă poziția de medic rezident la spitalul Berhayat, "Doctorul minune", Ali se află acum într-un nou moment de cumpănă.

Mutat la secția de Patologie a spitalului, Ali nu prea reușește să se adapteze. Mai mult, el vrea să își îndeplinească visul de a fi chirurg. Decizia Consiliului director al spitalului Berhayat, convocat de urgență după plângerea depusă la Ministerul Sănătății, l-a mâhnit pe Ali, care visează doar să fie chirurg.

El ia o decizie radicală după ce a fost trimis la Patologie.

Doctorul minune, episodul 11. Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ali decide să facă tot posibilul să își îndeplinească visul de a deveni chirurg, el fiind influențat și de discuția pe care a avut-o cu medicul Adil, mentorul și protectorul lui, care i-a zis că trebuie să își ia destinul în propriile mâini.

În timp ce Ali încearcă să se acomodeze cu poziția de la Patologie, cei din secția de Chirurgie se confruntă cu un caz extrem de dificil, de viață și de moarte. Pacientul trebuie să suporte o intervenție chirurgicală de urgență, având o tumoră foarte mare, iar șansele de reușită și, implicit, de supraviețuire a pacientului sunt reduse.

Citeste si: Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, a ajuns sa joace intr-un super serial de pe Netflix

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În același timp, Beliz îi aduce la cunoștință lui Ali și cazul prietenei ei, care tocmai a născut. Ali investighează și el cazul și realizează că bebelușul a fost traumatizat. Beliz încearcă și ea să afle ce s-a întâmplat.

Ali realizează că trebuie să facă ceva cu totul și cu totul ieșit din comun pentru a se întoarce pe secția de chirurgie, pentru a-și îndeplini visul de a opera el însuși.

În ce măsură se va implica și ce va face Ali veți afla doar urmărind episodul cu numărul 11 din "Doctorul minune" în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Serialul  "Doctorul minune" este difuzat de luni până vineri de la ora 20:00 la Kanal D. El poate fi urmărit fie la TV, la postul nostru, fie Live Video Online, pe kanald.ro,

accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC. 

Citeste si: Ce salariu are, de fapt, actorul Taner Olmez din Doctorul minune. Câți bani ajunge să câștige pentru un singur episod

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.