ALERTĂ! În ce băutură iubită de mulți români s-a găsit un ingredient cancerigen! Produsul a fost RETRAS de pe piata

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 sep 2021, 13:18
Ingredient cancerigen găsit într-o băutură iubită de mulți români!
Sursa: PixaBay

S-a găsit oxid de etilenă într-o băutură energizantă iubită de tineri pe rafturile supermarketurilor din România. Ingredientul este cancerigen.

S-a găsit oxid de etilenă, un ingredient cancerigen, într-o băutură energizantă iubită de tineri pe rafturile supermarketurilor.

Anul trecut au fost retrase mii de produse alimentare din cauza faptului că s-a găsit oxid de etilenă în ele. Belgia a fost prima țară care a găsit anul trecut, în luna septembrie, oxid de etilenă în semințele de susan din India.

Citeste si: ANUNȚUL care va afecta milioane de români. Aceste produse vor fi complet scose de pe piață. Sunt nocive pentru sănătate

În ce băutură iubită de mulți români s-a găsit ingredientul cancerigen

Se găsesc tot mai multe produse alimentare în România care conțin oxid de etilenă, conform ANSVSA. Cel mai recent aliment care conținea o concentrație mare de oxid de etilenă este un anumit sortiment de băuturi energizante. A fost cerută retragerea de pe piață lotului cu pricina. Potrivit oficialilor companiei producătoare, lotul L1161D01, care conținea oxid de etilenă, a fost scos de pe piață.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români! Aceste înghețate vor fi scose de pe piață. Sunt nocive! Cum puteți primi banii înapoi, dacă le-ați cumpărat

„Rechemarea de la consumatori a băuturii energizante se refera doar la lotul menționat.  Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme”, a explicat compania.

Conform oficialilor companiei, clienții care au cumpărat băuturile eneregizante din lotul care conținea oxid de etilenă le vor fi rambursați banii după înapoierea produsului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Înghețata care este contaminată cu oxid de etilenă

Mai multe lanțuri de hypermarket-rui au atras atenția asupra anumitor loturi de înghețată cu aromă de căpșuni, după ce s-a găsit o cantitate exagerată de oxid de etilenă.

Citeste si: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Încă un produs a fost retras de pe piață! Ce trebuie să faci dacă l-ai cumpărat?

Conform ANSVSA, firma care deține marca de înghețată a fost informată de unul dintre furnizorii săi despre cantitatea exagerată de oxid de etinelă găsită la stabilizatorii de plante.

Totodată, consumatorii au fost rugați să înapoieze, la magazinul de la care au achiziționat, produsul sau ambalajul din loturile scoase de pe piață.

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.