Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 11 septembrie 2021 - VIDEO Prima gală a acestui sezon "Bravo, ai stil"! Mădălina Pamfile, în lacrimi!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 aug 2022, 18:25
Mădălina Pamfile
Sursa: captura Kanal D

Astăzi este difuzată prima gală din "Bravo, ai stil! Celebrities". Mădălina Pamfile va izbucni în lacrimi. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Sâmbătă, 11 septembrie 2021 are loc prima gală "Bravo, ai stil! Celebrities". Va fi o gală care va avea de toate: emoții, suspans, o vom vedea și pe Mădălina Pamfile în lacrimi!

Vom afla despre ce este vorba doar urmărind ediția din această seară, de la ora 22:00 a concursului de stil "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, va face un anunț foarte important în emisiunea de astăzi.

"Fac un anunț în premieră în istoria acestei competiții", anunță Ilinca Vandici. 

În privința ținutelor, unele vor impresiona jurații, altele, dimpotrivă, îi vor face pe aceștia să le critice dur pe concurente. "Ținuta ta e groaznică", îi va spune, franc, Raluca Bădulescu unei concurente.

La testimoniale Maurice Munteanu va recunoaște că se așteaptă la mai mult de la concurentele din "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. De altfel, le va spune și lor, în gală, că așteaptă mai mult de la ele.

Vor fi note de 1, dar o concurentă va impresiona pe toată lumea și va lua nota maximă, 5, pe linie. Aflăm doar urmărind prima gală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 despre cine este vorba.

Aceasta este difuzată sâmbătă, de la ora 22:00, pe Kanal D și poate fi urmărită și Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone, PC sau tabletă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 9 septembrie 2021- VIDEO Ce se întâmplă în ediția de joi

"Bravo, ai stil! Celebrities", de miercuri până sâmbătă la Kanal D

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzat de către Kanal D de miercuri până sâmbătă. De miercuri până vineri este transmis de la ora 22:30, iar sâmbătă, când are loc gala "Bravo, ai stil! Celebrities", difuzarea emisiunii începe la ora 22:30.

Concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 sunt Carmen Negoiță, Olga Verbițchi, Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile. În privința juriului există o mică schimbare față de sezonul trecut, câștigat de Alexandra Ungureanu. Tibi Clenci, fotograf de modă și fost director de creație pentru reviste de modă celebre, îi ia locul la masa juriului celebrului designer român Cătălin Botezatu.

Tibi Clenci a lucrat ca director de creaţie pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph, ediția Fashion, iar fotografiile sale au apărut pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latină, Marie Claire Turcia, Elle Franța, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia.

Citeste si: Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 10 septembrie 2021- VIDEO Ce surprize le-au pregătit concurentele juraților!