Prima Gala “Bravo, ai stil! Celebrities” a acestui sezon se lasa cu tensiune uriasa si “dezamagiri stilistice”. S-a acordat chiar si nota 1, pentru una dintre concurente

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 11 sep 2021, 15:04

In aceasta seara, de la ora 22:00, telespectatorii vor fi martorii primei Gale a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities”, cele 9 concurente vor fi puse in fata primei teme de Gala a acestui sezon .

In aceasta seara, de la ora 22:00, telespectatorii vor fi martorii primei Gale a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities”, cele 9 concurente vor fi puse in fata primei teme de Gala a acestui sezon –   Rochii de seara pe covorul rosu.  Concurentele vor avea parte de emotii uriase, cu atat mai mult cu cat presiunea este foarte mare pentru ca vor avea parte de primele note din partea ceor 3 exigenti jurati.

Una dintre concurentele acestui sezon intra in vizorul lui juratilor, total dezamagit de alegerile stilistice ale acesteia, Tibi Clenci o puncteaza cu nota 1. 

“Buretii de sub se vad foarte urat… sunt aici pentru a vorbi din punctul de vedere al fotografului; acele transparente, acea captuseala, acel umar ma fac pur si simplu, intr-o fotografie, sa ma opresc asupra defectelor ”, spune Tibi.

Citeste si: ANUNTUL in premiera in istoria competitiei Bravo, ai stil! Ce se intampla cu o CONCURENTA in prima Gala? Concurentele, desfiintate una cate una

Si Maurice Munteanu puncteaza, in detaliu, rochia concurentei si se opreste cu adaugiri nefavorabile asupra rochiei purtate de concurenta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acel cordon din talie se vede foarte urat, care nu e nici cordon, nici curea, nici centura, este o chestie care pare pusa cu mana. Executia este una precara… Situatia cu rochiile de seara nu e atat de simpla pe cat pare ”, spune Maurice.

Citeste si: Anda Adam a dat-o de gol pe Ruxi la Bravo, ai stil! 2021. De ce a plecat concurenta de la filmari insotita de trei bodyguarzi

Cine este concurenta care nu reuseste sa ii impresioneze pe jurati, dar si ce vor avea de spus acestia despre celelalte concurente veti putea afla urmarind Gala din aceasta seara a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.