CINE este noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021 dupa eliminarea fulgeratoare a Olgai Verbitchi. Concurentele, cu sufletul la gura sa vada noua bomba sexy

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 sep 2021, 07:29
Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021
Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici a facut anuntul in legatura cu noua concurenta care ii va lua locul Olgai Verbitchi la "Bravo, ai stil! 2021.

Surprize mari in editia de miercuri seara la "Bravo, ai stil! 2021 cand Ilinca Vandici anunta cine este noua concurenta care ii va lua locul Olgai Verbitchi, concurenta care a fost descalificata in Gala ce tocmai s-a incheiat. Cele opt vedete care au facut show in Gala Bravo, ai stil! 2021 au fost tinute in suspans de catre Ilinca pana cand portile s-au deschis si au vazut despre cine este vorba.

Citeste si: ELIMINARE surprinzatoare la Bravo, ai stil! 2021 dupa numai o saptamana de concurs: "Si-a facut-o cu mana ei!" Ilinca Vandici a facut ANUNTUL

Bravo, ai stil! 2021. Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil! sezonul 7

Ilinca Vandici: "Incepem cea de-a doua saptamana de Bravo, ai stil! 2021, in forta, nu? Ea este noua concurenta Bravo, ai stil!sezonul 7."

 Noua concurenta care face ravagii inca d ecand a pasit pentru prima data pe podiumul fashion show-ului a intrat in competitia stilistica dupa ce concurenta Olga Verbitchi a fost eliminata in urma comportamentului necorespunzator. Ilinca Vandici a facut anuntul despre plecarea ei in prima Gala Bravo, ai stil! 2021.

La nici o saptamana dupa startul competitiei Bravo, ai stil! sezonul 7 fac un anunt: Din cauza incalcarilor repetate a regulamentului acestei competitii, concurenta Olga Verbitchi este descalificata,"  a

fost anuntul transant al Ilincai Vandici referitor la Olga. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici:  "A incalcat regulamentul. Tocmai am spus."

Anda Adam:  "Nu putem sa ii mai dam o sansa. E mica, nu stie ce face. Nu face intentionat."

Ilinca Vandici:  "Fetelor, nu depinde de voi.

Bravo, ai stil! 2021. Olga Verbitchi a fost descalificata

Citeste si: Ruxi, desfiintata de "Dana Budeanu" prezenta la Gala Bravo, ai stil!: "Ce-i asta, fa...Cine-i stilistul tau. Serghei Mizil?!Ametito, trebuie sa umbli mereu cu fata acoperita..."

Ati semnat toate un contract care are reguli concrete. Ati vazut cat este de greu. Toate depuneti eforturi uriase pentru tot ce faceti aici si am vazut declarand asta si pe retelele de socializare. Sunteti implicate si va dati interesul si nu este normal si nici corect ca unele sa faceti asta, iar altele deloc."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.