In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ferman, “fratele” lui Ali!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 sep 2021, 10:31
doctorul minune serial Foto(5)
Ferman ii salveaza viata lui Ali
Sursa: Captură KANAL D

Ferman sare in ajutorul lui Ali, salvandu-l dintr-o altercatie serioasa, iar tanarul medic il va considera “fratele” sau.

In aceasta seara in serialul "Doctorul minune", profesorul Adil incearca sa rezolve problemele existente dintre Beliz si Ferman. Medicul il supune unui mic <test> pe Ferman, iar la finalul acestuia profesorul se declara multumit.

Ferman sare in ajutorul lui Ali! 

Totodata Ferman se confrunta cu o mare problema a unui pacient si incearca, din rasputeri, sa-l ajute.

Rezidentul Ali intampina si el serioase probleme din cauza rudelor unui pacient. La iesirea din spital, rudele pacientului internat il agreseaza pe Ali, insa Ferman surprinde totul si ii sare prietenului sau in ajutor. Din acel moment, Ali il va considera pe Ferman <fratele> lui.

Nu ratati un nou episod din “Doctorul minune”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citeste si: Cine este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune si motivul pentru care o tine ascunsa! Uite cat este de frumoasa!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.