Surpriza de proportii la Puterea dragostei! O noua concurenta isi face aparitia in casa baietilor! Aflati pentru cine a intrat seducatoarea bruneta, MARTI, 14 septembrie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 sep 2021, 19:00

Concurentii de la Puterea dragostei vor avea parte de o surpriza de proportii! O noua concurenta isi va face aparitia in editia de marti a emisiunii!

Dupa Gala de duminica marcata de o atmosfera tensionata, in care multi dintre concurenti au iscat noi certuri si au actionat din orgoliu, a inceput o noua saptamana ce va sta tot sub semnul geloziei si al momentelor tensionate.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Productia "Puterea dragostei" este parte din programul postului Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu piarda nicio editie, pot urmari si in mediul online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, concurentii au iscat noi conflicte si au continuat sa isi impuna punctele de vedere cu tonul ridicat. Cel mai vocal a fost si de aceasta data Radu, care s-a apropiat din ce in ce mai mult de Adelina, parand ca a dat-o uitarii pe Adriana, cea pe care a admirat-o initial.

Pe de alta parte, Adriana s-a arata destul de deranjata de atitudinea lui Radu, caruia i-a spus verde in fata ca regreta faptul ca a incercat sa-l cunoasca mai bine.

Surpriza de proportii la Puterea dragostei! O noua concurenta isi face aparitia in casa baietilor!

In editia de marti, concurentii vor continua sa declanseze noi certuri si tensiuni ce vor avea ca puncte de plecare gelozii, invidii si orgolii puternice.

Insa tot maine, concurentii vor avea parte si de o mare surpriza. O noua fata va intra in casa Puterea dragostei, spre suprinderea tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanara Elena ii va lasa va cuvinte pe baieti datorita aspectului ei fizic. Insa cel pe care il va invita la dans va fi Radu, deoarece aceasta recunoaste ca a venit pentru a-l cunoaste.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.