Bianca Comanici a dat vestea cea mare : "Imi ofera adrenalina si senzatii tari!" Cine este barbatul secret din viata ei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 20:35
Bianca Comanici a dat vestea cea mare
Sursa: Instagram

Bianca Comanici a vorbit pentru prima data despre barbatul din viata ei dupa ce 9 luni nu a mai vrut sa aiba nicio relatie

Bianca Comanici a vorbit intr-un vlog pe canalul ei de Youtube despre prima relatie cu adevarat serioasa dupa noua luni in care a preferat sa stea singura si sa se concentreze pe evolutia ei, dupa cum marturiseste chiar vedeta. Insa dupa relatiile pe care ea le considera toxice, a iesit soarele si pe strada ei. Bianca este acum intr-o relatie cu un barbat misterios care o face sa traiasca viata din plin si sa se bucure de orice moment petrecut impreuna cu el.

Citeste si: Anuntul-bomba facut de Maria de la Puterea Dragostei la Chisinau. Cu cine s-a fotografiat dupa despartirea de Marinescu: "Da, sunt o femeie libera!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comanici, anuntul despre iubitul ei

Timp de nouă luni de zile chiar nu am vrut să am legătură cu nimeni pentru că nu găseam persoanele alea care să mă ajute să evoluez, dimpotrivă, mă făceau să îmi concentrez atenția prea mult pe ele și nu mai reușeam să mă concentrez pe mine. Dar această persoană m-a făcut să vreau să mă concentrez mai mult pe mine, probabil de asta ați văzut unele schimbări la mine în ultimul timp, pentru că mă ajută să evoluez.

Amândoi avem nevoie de timp pentru noi și timp pe care să îl folosim pentru a evolua.

Cine este noul barbat din viata Biancai Comanici

Citeste si: Cum arata fiica Alexandrei, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei in prima ei zi de scoala! Fetita este un inger de copil

Se spune că lângă sufletul pereche nu trebuie să te simți agitat și pe mine persoana asta mă face să mă simt liniștită. Îmi oferă și adrenalină, îmi oferă și senzații tari, dar în același timp cred că este persoana de care am nevoie acum să fiu cum trebuie să fiu, adică concentrată pe lucrurile importante. Ați observat că în ultimul timp am fost mult mai liniștită și mai calmă și mai concentrată pe lucrurile importante.

În relațiile anterioare mă concentram foarte mult pe persoana de lângă mine și uitam de mine, dar acum am reușit să le împac pe amândouă și este un plus. Cu această persoană, fără să zic nimic și doar să o privesc, e foarte mișto sentimentul” a dezvaluit vedeta Kanal D.