Un alt cuplu celebru de la Puterea dragostei s-a destramat! Urma nunta, insa el a pus capat relatiei: "Statutul si varsta ei..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 21:20
De ce s-au despartit Alexandra si Codrut

Unul din cele mai frumoase cupluri din sezonul 3 Putera dragostei s-a despartit. Da, este vorba despre Codrut si Alexandra.

Desi au spus ca vor ramane impreuna pana cand moartea ii va desparti, iar el a cerut-o de sotie in timpul sezonului 3 Puterea dragostei, iata ca lucrurile au ajuns intr-un punct final pentru Codrut si Alexandra care au decis sa nu mai formeze un cuplu.

Puterea dragostei sezon 3. Alexandra si Codrut s-au despartit

De fapt, se pare ca fostul concurent de la Puterea dragostei sezonul 3 este cel care a pus capat relatiei dupa o cearta apriga cu castigatoarea aceluiasi sezon.

Alexandra l-ar fi acuzat recent pe Codrut de infidelitate, iar acesta ar fi spus in cercul lui de prieteni ca oricum nu avea de gand sa aiba o relatie serioasa cu castigatoarea sezonului 3 deoarece este mai mare decat el si are si un copil.

Citeste si: Bianca Comanici a dat vestea cea mare: "Imi ofera adrenalina si senzatii tari!" Cine este barbatul secret din viata ei

"Joi, 09.09.2021, Alexandra și Codruț s-au despărțit! Alexandra este cea care a pornit conflictul, acuzându-l pe Codruț de infidelitate, în urma unor ieșiri ale lui în oraș, însă decizia de a pune capăt relației i-a aparținut lui Codruț"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In urma cu ceva timp, in casa Puterea dragostei sezonul 3, Codrut si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie pe Alexandra: "Mulțumesc pentru toate momente pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni, în care, chiar dacă de foarte multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să îmbătrânim împreună.   Te întreb o dată, rar și tare: Vrei să fii nevasta mea?" 

Citeste si: Anuntul-bomba facut de Maria de la Puterea Dragostei la Chisinau. Cu cine s-a fotografiat dupa despartirea de Marinescu: "Da, sunt o femeie libera!"

Alexandra, inca de la inceputul competitiei, isi adusese rochia de mireasa in speranta ca isi va gasi sufletul pereche si se va casatori imediat. Si la Finala Puterea dragostei, sezonul 3, castigatoarea reality-show-ului a venit imbracata in mireasa deoarece ar fi vrut ca Codrut sa isi ia inima in dinti si sa se casatoreasca in Turcia cu ea.

Se pare ca barbatul a incercat sa amane momentul si acum se afla la Oradea exact cum a spus si Alexandra, insa ce nu a marturisit tanara este ca cei doi s-ar fi despartit desi ea sustine ca a vorbit recent cu el la telefon.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.