AFLĂ: Care este, de fapt, motivul pentru care CRBL a plecat din România și s-a mutat în Spania?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 aug 2022, 00:50
Motivul pentru care CRBL s-a mutat din România
Sursa: Instagram

CRBL a uimit pe toată lumea în momentul în care a decis să plece din România și să se mute în Spania. Care este adevăratul motiv pentru care a luat această decizie?

CRBL s-a mutat în Spania, alături de întreaga familie, iar decizia lui a luat pe toată lumea prin surprindere. Având în vedere că în România și-a construit un nume în industria muzicală, nu sunt deloc puțini cei care s-au întrebat care este adevăratul motiv pentru care CRBL a plecat din România și s-a mutat în Spania. Ce l-a determinat să ia o astfel de decizie?

De ce s-a mutat CRBL în Spania alături de familie? Adevăratul motiv

După ce CRBL a plecat din România și s-a mutat în Spania, foarte multe persoane s-au întrebat ce l-a determinat pe artist să părăsească țara natală și să înceapă o viață nouă departe de granițele țării. 

CRBL, soția acestuia și fiica lor s-au mutat în Spania din dorința de a schimba complet mediul și de a trăi o experiență complet nouă.

CRBL și soția acestuia și-au dorit ca fiica lor să se dezvolte într-un spațiu diferit și să se bucure de liniște, iar pentru că Spania i-a cucerit din primul moment în care au vizitat-o într-o vacanță, cei trei au decis că este cel mai potrivit loc pentru a o lua de la 0. CRBL a dezvăluit, într-un interviu mai vechi, că Spania a fost opțiunea lor și pentru că este o țară destul de aproape de România și care le oferă liniștea de care au atât de multă nevoie.
În plus, noul mediu îl ajută pe artist să dea frâu liber imaginației și să compună melodii care să fie pe placul fanilor săi.

„Am ales Spania pentru că e aproape de noi. E cald, e bine, e liniște. Despre asta este vorba. Eu am căutat liniște. Am căutat să vin într-un loc în care pot să mă bucur de lucrurile la care am visat.  Acum, în pandemie, este o perioadă perfectă pentru compus.

Am timp să fac ce îmi place și sunt împăcat cu mine.”, a spus CRBL, potrivit libertatea.ro.

Chiar dacă a schimbat mediul, CRBL nu a renunțat să facă ceea ce îi place cel mai mult, așa că în continuare compune muzică, însă încearcă să abordeze lucrurile într-un mod diferit decât a făcut-o de-a lungul anilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: WOW!! Ce masina puternica are CRBL! 

La scurt timp după mutarea în Spania din anul 2020, CRBL declara că atât el, cât și fiica și soția lui s-au adaptat foarte bine și se simt minunat, având în vedere că în fiecare zi au impresia că sunt într-o vacanță.

„Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare.

A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante. Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.”, spunea CRBL în 2020, la scurt timp după ce s-a mutat din România, conform impact.ro.

Astfel, CRBL a hotărât să plece din România și să se mute în Spania peste a avea parte de o experiență completă.

Citeste si: CRBL, drumul spre celebritate! Iata ce marturisiri cutremuratoare a facut despre greutatile prin care a trecut pana sa devina o vedeta! "M-am culcat de foame!"

 

Taguri: