AVANTAJUL Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! 2021 a infuriat concurentele. Nicoleta Nuca, foc si para: "Este incorect..." Ruxi, replica acida la adresa fostei sale prietene

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2022, 01:40
Viviana Sposub a reusit sa le scoata din sarite pe unele concurente
Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a reusit sa tulbure apele la Bravo, ai stil! 2021 inca de cand si-a facut prima aparitie in platou.

Este clar ca multe concurente printre care Ruxi si mai nou, Nicoleta Nuca au un dinte impotriva Vivianei Sposub. Mai mult, se pare ca cele doua sunt deranjate teribil de anuntul facut de Ilinca Vandici in legatura cu intrarea noii concurente in competitia stilistica Bravo, ai stil! sezonul 7. Inca de la inceputul editiei pecedente, moderatoarea TV a anuntat ca Viviana Sposub nu doar ca ii ia locul Olgai Verbitchi care a fost descalificata, insa ii preia si toate stelutele pe care aceasta le-a luat pana acum in competitie, moment in care unele concurente au rabufnit.

Bravo, ai stil! 2021. Avantajul Vivianei Sposub le-a enervat pe unele concurente

Ilinca Vandici: "Ceea ce inseamna ca esti undeva pe la mijlocul clasamentului. Nu pornesti cu un pas in spate sau dezavantaj..." 

In culise, Nicoleta Nuca a fost foarte furioasa pe decizia care s-a luat in privinta Vivianei si spus foarte clar ce o deranjeaza: "Mi se pare incorect, am muncit pentru fiecare steluta si vine Viviana si practic ii ia toata gloria Olgai."

Citeste si: Ce s-a intamplat, de fapt, intre Viviana Sposub si Ruxi in trecut. MOTIVUL pentru care nu o inghite. Raluca Badulescu miroase samanta de scandal!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bravo, ai stil! 2021. Nicoleta Nuca a raufnit in culise

Nici Ruxi nu a putut sa se abtina si a spus si ea ce are pe suflet: "Foarte multi oameni isi creeaza o imagine care sufera de ea..."

Inca de cand a intrat in competitie, Ruxi nu prea a fost deloc incantata de venirea Vivianei Sposub.

Nu se stie ce au avut cele doua de impartit la un moment dat, insa Raluca Badulescu a mirosit faptul ele nu se vor intelege deloc. Ilinca Vandici a atras atentia inca de la inceput ca: "Vom discuta sincer despre absolut tot ce aveti pe suflet."

Vazand toate reactiile, Viviana s-a amuzat teribil si chiar in spirit de gluma a ripostat: "Sa plece acasa...",

referindu-se chiar la ea din persspectiva celorlalte concurente.

 

Citeste si: Prima reactie a Vivianei Sposub dupa ce a fost atacata de Ruxi in platoul Bravo, ai stil! 2021: "Nu e ce trebuie. Daca a venit aici sper sa invete"