Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, sâmbătă, 18 septembrie 2021 - VIDEO A doua gală "Bravo, ai stil! Celebrities" din acest sezon

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 sep 2021, 17:27

Ilinca Vandici, alături de noul juriu "Bravo, ai stil! Celebrities", format din Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

A doua gală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată în această seară. Urmărește "Bravo, ai stil! Celebrities" și Live Video Online, pe kanald.ro.

După gala de săptămâna trecută, în care prezentatoarea Ilinca Vandici a anunțat descalificarea Olgăi Verbițchi, vom vedea de ce surprize vom mai avea parte în această seară, în cea de a doua gală a sezonului 7 "Bravo, ai stil! Celebrities".

Descalificarea Olgăi Verbițchi de gala trecută a reprezentat o premieră în competiția "Bravo, ai stil", după cum a punctat și prezentatoarea Ilinca Vandici.

"La nici o săptămână după startul competiției Bravo, ai stil! sezonul 7 fac un anunț: Din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbițchi este descalificată", a anunțat Ilinca Vandici gala trecută.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Anunțul descalificării Olgăi nu le-a surprins pe celelalte concurente, care au remarcat faptul că Olga ba întârzia, ba nu venea deloc la filmări.

"Deja exagerează. A câta emisiune e? A patra? Nici acum nu și-au dat seama că suntem într-o emisiune și trebuie să fim punctuale?! Și eu aș fi mai dormit. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar de ce eu pot și altele nu?", spunea Ioana Filimon în culise.

Concurentele au vrut să îi mai dea o șansă Olgăi Verbițchi, însă Ilinca Vandici le-a spus că nu e decizia lor și că nu ar fi corect în primul rând față de ele.

"Fetelor, nu depinde de voi.  Ați semnat toate un contract care are reguli concrete.  Ați văzut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe reț elele de socializare. Sunteți implicate și vă dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceț i asta, iar altele deloc", le-a răspuns Ilinca Vandici concurentelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Viviana, decisa sa divulge totul despre trecutul cu Ruxi: "Toata situatia asta ma pune intr-o postura ciudata!" Reactia acida a lui Ruxi

Un nou jurat la "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are un nou jurat, în persoana lui Tibi Clenci. El îl înlocuiește pe designerul renumit Cătălin Botezatu. În ceea ce îi privește pe ceilalți doi jurați ai show-ului, ei sunt aceeași: Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Tibi Clenci este unul dintre cei mai cunoscuți și premiați fotografi de modă din România.

El a lucrat ca director de creaţie pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph, ediția Fashion, iar fotografiile sale au apărut pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latină, Marie Claire Turcia, Elle Franța, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia.

Cea de a doua gală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 începe în această seară la ora 22:00. Ea poate fi urmărită fie la TV, la postul nostru, Kanal D, fie Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau tabletă.  

Citeste si: Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, vineri, 17 septembrie 2021- VIDEO Viviana Sposub, conflict cu prietena ei, Ruxi Opulenta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.