El a fost si va ramane marea dragoste a frumoasei actrite Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului! Imagini rare cu cei doi de cand formau un cuplu!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 sep 2021, 12:38
video Foto(7)

Demet Ozdemir, actrita care a dat viata personajului Zeynep din Prizoniera destinului, este catalogata drept una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia.

Actrita Demet Ozdemir are doar 29 de ani si o experienta in domeniul actoriei de opt ani, insa a reusit sa cucereasca inimile telespectatorilor inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane, datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale exotice.

Cine a fost si va ramane marea dragoste a frumoasei actrite Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului!

Demet Ozdemir s-a nascut in anul 1992, in orasul Kokaeli, unde a crescut alaturi de fratii sai gemeni, Derya si Volkan.

Aceasta n-a avut parte de o copilarie fericita, deoarece parintii lor au divortat, pe vremea cand ea avea doar opt ani. Ulterior Demet Ozdemir a plecat impreuna cu mama si fratii sai in Istanbul, acolo unde s-au stabilit si au studiat peste ani.

Cea care a ajutat-o si a sfatuit-o in toate deciziile sale de-a lungul timpului a fost mama sa, cu care indragita actrita are o relatie speciala.

Astfel, la varsta majoratului, Demet a decis sa urmeze un curs de dans teatral in cadrul Studioului Sahika Tekand din Istanbul, deoarece pe langa pasiunea sa pentru teatru, aceasta adora si dansul inca din copilarie. Intre timp, Demet a hotarat sa se inscrie si la Facultatea de Teatru din cadrul universitati private si astfel a ajuns o actrita cu drepturi depline.

In anul 2013 si-a inceput cariera de actrita, primul ei rol a fost in serialul “Sana Bir Sir Verecegim”, in rolul principal.

Urmatorul ei rol a fost in serialul “In dragoste si in razboi (2014) in care a avut rol secundar. Cu siguranta, fanii serialelor turcesti difuzate de Kanal D au recunoscut-o din rolul lui Alya din "In dragoste si in razboi".

Citeste si: Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2018 a jucat in serialul “Vis de iubire”, alaturi de celebrul si carismaticul Can Yaman. Acest rol prinicpal nu numai ca i-a adus un mare plus de notorietate, ci si marea dragoste. Actrit Demet Ozdemir s-a indragostit iremediabil de seducatorul ei partener din serial, Can Yaman, care la scurt timp i-a devenit iubit. Insa povestea lor de iubire nu a durat decat cativa ani, iar apoi cei doi au decis sa mearga pe drumuri diferite, ramanand buni amici.

Intre anii 2019 si 2021, Demet Ozdemir a fost cooptata in distributia serialului Prizoniera destinului, in care a jucat de asemenea rolul principal alaturi de celebrul actor Ibrahim Celikkol, intr-un proiect de mare succes. In prezent actrita a decis sa se dedice si vietii sale personale si traieste de cateva luni o frumoasa poveste de dragostei cu actorul si cantaretul Oğuzhan Koç si chiar au planuri mari de casatorie, potrivit presei din Turcia. 

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, cea mai frumoasa si discreta declaratie de dragoste pentru iubitul ei!